no właśnie tak myślęargissa aha, to teraz Twoj organizm po prostu cieszy sie jak cholera i dlatego po calym zamieszani daje Ci odpoczac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie tak myślęargissa aha, to teraz Twoj organizm po prostu cieszy sie jak cholera i dlatego po calym zamieszani daje Ci odpoczac![]()
od samego zapłodnienia codziennie pije magiczną miksturę..mam raczej luźne spotkania w wcargissa no to superlepiej nie miec objawow niz meczyc sie z zaparciami itp
![]()
Dziś już muszę iśc do pracy, więc będzie ciężko, ale
Miło czytać,że i Tobie podoba się
Klementynka też fajnie, ale jak dla mnie za długie

Także jak Ci się Nelly podoba, to śmiało;-)Argissa u mnie pierwsze objawy w zasadzie zazwyczaj nasilają
się ok 8tc, więc u Ciebie też może być różnie...ale uwierz,że życzę
Ci ciąży lekkiej i bezobjawowej, bo ja po pierwszej miałam uraz aż...na
szczęście szybko mi przeszło ;-) A rzeczy w ciąży zakazane, to jakie to?
Ja chyba już zapomniałam o nich![]()
Prześlij mi swoje info, to dodam Cię do naszej listy :-)

Przyjemnego dnia wszystkim życzę! :-)ja po transferze miałam sztywne zakazy..zakaz dzwigania ( bo się zarodek przesunie zanim się zaimplantuje i bedzie pozamaciczna) , zakaz kąpieli gorących ( bo krwawienia)chyba z 100 zakazów wyrecytował..lekarz sie nagadał nagadal a ja po wizycie poza zakazem alkoholu robiłam wszystkoNajbardziej mnie rozwala, że mi dźwigać nie można... Przy 20 miesoęcznym dziecki, nie da się... Wczoraj byłam na zakupach, mały w nosidle na plecach i w obu rękach zakupy...