reklama

Grudzień 2014

reklama
Jopal bedzie dobrze. Ja mam potwierdzony termin na 06.01.2015 , czyli jestem w 7t2d :)

Co do doliny i zmeczenia to rez mnie dopadło, siedze w pracy i ziewam. Wczoraj bylismy na komunii 300 km od naszego domu, wrocilismy w nocy, o szostej pobudka i ledwo zyje....ale za dwie godziny uciekam do domu sie wyspac :)

Magda z uk - kobieto ze stali, ja na Twoim miejscu juz bym dawno "lezała i kwiczała" także SZACUN za ogarnianie rodzinki i pracy i ciąży

cześć dziewczyny:-)
Witam sie poniedzialkowo i melduje ze u mnie ok (nie liczac dolegliwosci o ktorych juz wiecie) . Nie nadrabiam bo i tak za duzo i nie dalabym rady... jest cos o czym powinnam wiedziec...? mam nadzieje,ze nic zlego sie u Was nie dzieje a maluchy zdrowo rosna. mimo ze rzadko teraz bywam mysle o Was bardzo duzo. caluski kochane:-)

PaulinaMaria tak jak dziewczyny piszą, proponuje wizytę u pediatry, bo zielony katarek nic dobrego nie rokuje.

Jagoda2 też nie mam dostępu do wątku zamkniętego, pomimo obecności na liście :-(

agrafka_7 super sen!

mama290 też bym stracha miała. Dobrze, że to tylko "mały wypadek" ;-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące się dzisiaj. Moją dzisiejszą wizytę przenieśli na środę :eek:

reklama
Annemase staram się nie narzekac,bo w końcu sama takie życie wybrałam,ale chyba jak każdy też mam czasem chwile słabości...Pewnie niedługo wyląduje na zwolnienieniu,to może trochę odsapne. Dzięki za dobre słówko :-)

Mitemil a to dranie wizytę przenieśli...dobrze,że środa nie daleko ;-)

Ulenka my też o Tobie myślimy. Trzymaj się i oby dolegliwości odpuścily ;-)

Elka, Eli korzystajcie z pogody! :-)

Paulina zdrówka dla synka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry