Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja ze swojego doświadczenia wiem, że niezawodny i najlepszy na tego typu odparzenia jest tormentiol, skutek natychmiastowy i ulga dla dziecka, a kosztuje ok. 8 zł za tubkę.
U mnie dziś filety z kuraka panierowane, marchewka duszona z masłem i ziemniaki ;-) Musi byc na szybko, więc tym razem bez cudowania. A mielone najlepsze według mojej familii są z mięsa z udek kurczaka. Tylko takie teraz jadamy w domu :-)
A ja znowu używam na odparzenia tylko mąki ziemniaczanej. Nigdy nie zawiodła, a całkowicie naturalny środek:-)
Jopal tormentiolu się boję odkąd kiedyś się dowiedziałam,że nie powinno sie stosowac u małych dzieci. Zawiera czteroboran sodu, a to pochodna kwasu borowego, zakazana dla dzieci poniżej 3 rż. A szkoda, bo zawsze uważałam za dobry specyfik
Jest już odpowiednik bez szkodliwych substancji, nazywa się Tormentalum
Ja na odparzenia nic nie uzywam bo my jestesmy na wielo I sie nie odparzamy ale jak zakladam pamka to smaruje sudocremem tormentiolu to raczej na jakies powazne odparzenia mozna tez uzyc nadmangnianu potasu I wietrzyc pupe
Agrafka trzymam kciuki... daj znać jak tylko będziesz cos wiedziala... moze to hormonalne...
Ja dopiero wstalam... ide do sklepu zaraz bo naszla mnie ochota na jajecznice z pomidorem i papryka a nie mam papryki w domku. Dzis Mąż ma wolne więc po śniadaniu pojedziemy na większe zakupy do domu ;-)