Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Oomamba, Mitemil ale ludzie mają pomysły z imionami
To u mnie w rodzinie już nosami kręcili na Nelly i Nicol, a tu.....heh....podejrzewam,że za ileś tam lat i takie 'dziwne" imiona będą czymś normalnym ;-)
Fimka, Estranea, Agrafka wyspijcie się porzadnie. Sen po takim dniu, to najlepszy odpoczynek
To u mnie w rodzinie już nosami kręcili na Nelly i Nicol, a tu.....heh....podejrzewam,że za ileś tam lat i takie 'dziwne" imiona będą czymś normalnym ;-)Fimka, Estranea, Agrafka wyspijcie się porzadnie. Sen po takim dniu, to najlepszy odpoczynek

Kurcze juz nie wiem jak mam sobie z tym wszytskim radzic. jak cos zjem to zaraz lece do wc. Wczoraj kolacja poszla do kibelka tak wiec zasypialam glodna bo balam sie juz cokolwiek zjesc,dzis rano obudzilam sie zbolem brzucha z glodu i zjadlam skibke chleba z dzemem ,no i co? i zaraz kibelek. teraz jem bulke mleczka z serkiem homo bo moze to wejdzie i juz zstanie,zobaczymy. najgorsze ze jak zwymiotuje to jestm glodna a ten glod powoduje mdlosci i tak kolko sie zamyka. dobra to sie nagadalam. hahah
czasem mnie to frustruje, naszukałam się w necie odpowiedzi, ze podobno kobieta w ciąży tak ma, ze jest troszeczkę mniej aktywna myśleniowo, bo mózg programuje się na ciąże, aby matka skupiła się na ciąży.. ile w tym prawdy ?