Witam się poniedziałkowo. Bóle brzucha przeszły po interwencji lekarzy w szpitalu. Dostałam kroplówkę na odwodnienie (to przez wymioty), leki hamujące wymioty i coś w rodzaju nospy na bóle brzucha. No i oczywiście bezwzględny nakaz leżenia

Ale mus to mus
oomamba my mamy peugeota 407 (wcześniej 307). Bardzo komfortowy samochód. Jednak ta marka tania w eksploatacji nie jest...
gosia91, agrafka mieszkałam w bloku, mieszkałam w domu i wszystko ma swoje minusy i plusy. Teraz mieszkam w mieszkaniu dwupokojowym i marzą mi się trzy. Próbujemy zamienić mieszkanie, ale mieszkamy w dobrej dzielnicy miasta, w bloku z małą ilością mieszkań, w takim klimacie jaki ma
oomamba, więc nie chcemy mieszkać w wieżowcu, w dzielnicy gdzie można zarobić limo pod okiem. Dom z ogródkiem to szczyt moich marzeń, ale może kiedyś się ziści
jopal rozumie Twoje oburzenie. Mój mąż pracuje w prywatnym przedszkolu jako kucharz, gdzie szefowa zabroniła używać np vegety, bo to glutaminian sodu

, czy kostek rosołowych. Codziennie gotują rosół na zupę, sami robią kompot na obiad i pieką ciasta na podwieczorek. A najfajniejsze jest to, że pomimo iż jest to prywatne przedszkole, nie kosztuje tak wiele jak konkurencja. Tutaj cena idzie z jakością
Magda_z_uk jeśli ból brzucha jest dokuczliwy spokojnie w ciąży można stosować nospę. Nawet wczoraj lekarz w szpitalu zalecił mi doraźnie.
Za wszystkie wizytujące trzymam mocno kciuki, a chorym dzieciaczkom życzę dużo zdrówka.