reklama

Grudzień 2014

reklama
Witam się dzisiaj :happy2:

Czarna, witaj! Wyślij mi swoje info, to dodam Cię na listę :happy: I oczywiście gratulacje! :-D Powiedz nam więcej o sobie :happy:
Ja to bym chciała chłopca, zawsze sobie wmawiałam, że z chłopcem mniej obowiązków itd. :-p ale teraz to już nawet nie wiem. Wszystko mi jedno :-D

Milka, może skontaktuj się z lekarzem jeśli nie przejdzie? Ale nie stresuj się :blink:

Katjana, duchy w domu :szok: :-D

Pultasek, jaki nick! :-D Super :happy: To trzymam za Ciebie kciuki, żebyś do nas dołączyła niedługo :tak:

Slonko, ach, zazdroszczę wylegiwania! :-D
A jak ja Was podziwiam - tak późno siedzieć w pracy... :baffled: Ja bym nie umiała :zawstydzona/y:

Argissa, nie panikuj, wszystko będzie dobrze :tak:

Fanta, ja miałam wymioty na początku, teraz znowu wróciły :baffled: No a co za tym idzie to też mdłości, zmęczona też jestem... :no: Oby szybko nam przeszło! Trzymam kciuki, żeby się cieszyli z dzidzi razem z Tobą :tak:

Anncka, nie przejmuj się! :crazy: Masz zakaz :-D Wszytko będzie dobrze, nie masz się czym martwić :tak:

Mama, bliźniaki! :szok: Czadersko, ja zawsze chciałam takie mieć! :-D Super, gratulacje podwójne :tak:

Dziewczęta, dziś miałam tak świetny humor... :tak: Ale oczywiście zepsuł mi go list, który dostałam.
Mówiłam Wam (chyba) już, że zdawałam do kilku uniwersytetów, w tym na wymiany zagraniczne. No i z wymian mi nie odpisywali, więc uznałam, że pewnie mnie nie chcą. Potem dowiedziałam się o ciąży i podświadomie podjęłam decyzję, że odłożę studia na następny rok, jak już dziecko będzie większe. No ale mój ambitny plan poszedł w pizdu, że się brzydko wyrażę, bo dziś dostałam list, że się dostałam na wymianę :zawstydzona/y: Od listopada :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Oczywiście to jeszcze zależy od wyników matur, ale z góry mam już zagwarantowane 80%, że się dostałam...
EDIT:
zanim się spytacie - tak, mój chłopak też się na takie cudo dostał. Nie, nie wie, że ja się dostałam, bo mu nie zdążyłam powiedzieć. I to, że się dostałam na wymianę nie oznacza, że dostałam się na zagraniczny uniwerek. Jeśli jestem już uczestnikiem wymiany, łatwiej mi się tam dostać. Ale od żadnego uniwersytetu jeszcze potwierdzenia nie dostałam i prawdopodobnie przed wakacjami nie dostanę :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się dzisiaj :happy2:

Czarna, witaj! Wyślij mi swoje info, to dodam Cię na listę :happy: I oczywiście gratulacje! :-D Powiedz nam więcej o sobie :happy:
Ja to bym chciała chłopca, zawsze sobie wmawiałam, że z chłopcem mniej obowiązków itd. :-p ale teraz to już nawet nie wiem. Wszystko mi jedno :-D

Jakie info potrzebujesz o mnie?:)
Ja tez tak podswiadomie mysle o chlopcu mam juz corcie takze parka by byla zreszta cora ciagle mowi ze chce braciszka :confused: a co jak siostrzyczka? ;p heh z cora napewno taniej by bylo pelno ubran po starszej bym miala no ale chlopiec to nowe doswiadczenie :)

A gdzie na wymiane sie dostalas? I co planujesz teraz?

Anncka, hurra!!! :-D:-D:-D Świetnie, gratuluję! Boże, śmieję się do komputera jak głupi do sera :-D

Czarna, data porodu, Twój wiek i nick. Dziecka: rodzeństwo, płeć, potencjalne imiona ;-)
USA/Hiszpania :baffled:

Zedytowałam ten post poprzedni ;-)

Mama290 GRATULUJĘ!!!! :D podwojnie!!! :D ale nowina!! I dziekuje za info o tym zelu, na pewno zapytam o to na wizycie.

Czarna wlasnie probuje sie nie martwic, choc ciezko jest. Na szczescie juz nic nie mam, kropelka byla tylko godzine temu.
O rety, yo kawalek jestes od nas :) Jak PaulinaMaria, tylko w druga strone :) sporo nas na watku z zagranicy :)
Co do piersi to absolutnie to nie jest regula, ze musza bolec. Niektore bola, inne nie :) moja szwagierka nie miala bolu cycow wogole a teraz ma syna :)
Taaak, myslalam nad plcia i to juz od bardzo dawna :) od zawsze chcialam miec 2 lub 3 synkow wiec mam wielka nadzieje na chlopca :)

Ewelinka mnie nie tyle brzuchatki dolowaly, co im zazdroscilam... mam nadzieje, ze niedlugo wszystkie bedziemy takie kuleczki :)

Anncka GRATULUJĘ!!!! :D jejkuu, same dobre wiadomosci dzisiaj :)))

Perrie wow, gratuluje! I co teraz zrobisz? Pewnie masz zagwostke do myslenia... co Ci przyjaciolka radzi?

Proszę o dopisanie mnie.
data porodu 9 grudnia (po pierwszym usg dam znac czy nic się nie zmieniło)
Wiek 24 lata
nick ewelinka_shn
Rodzeństwa brak
potencjalne imiona Oliwia/Kacper, Ksawier

reklama
Czarna, data porodu, Twój wiek i nick. Dziecka: rodzeństwo, płeć, potencjalne imiona ;-)
USA/Hiszpania :baffled:

Zedytowałam ten post poprzedni ;-)

Tak wiec
nick Czarna2532
Data porodu 10 grudnia po usg zaktualizuje :)
Wiek 29 lat (prawie ;p)
Potencjalne imiona Alexandra, Marcel, Alan ... i jeszcze duzo innych bedzie zagwostka
Plec nie znana i w domku bedzie czekac starsza siostrzyczka Nikola :)

No to faktycznie dobry dylemat teraz masz ze szkola. Jak sie przeprowadzicie razem do innego kraju to tez dacie rade tyle ze bedzie mniej osob do pomocy a USA jest fajne :D Hiszpania na pewno tez ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry