Hej Dziewczyny!
witam po weekendzie. Mam sporo nadrabiania, więc mogę wszystkim nie odpowiedzieć.
slonkoonline - fajnie, że wizyta u koleżanki ok.
Dziewczyny - wy się oszczędzajcie. No i współczuję problemów ze spojeniem. Choć nie znam bólu to już z opisu brzmi strasznie...
mama290 - trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
czarna - dobrze że wszystko z dzidzią ok. Oby ten płyn nie był niczym złym. Ale skoro sprzęt lipny to i diagnoza z du.. wzięta. Będzie dobrze
cypryda -super niespodziankę sprawił ci mąż

super!!
jagoda - dobrze, że się odezwałaś. no ale co się dziwić że nie było Cię tu długo - tyle rzeczy na raz robiłaś...
Co do brzucha to mi też wywaliło. Tylko chyba tak dziwnie, bo dość wysoko (w okolicy pępka) i nie wiem czy to ciążowy czy od jedzenia - choć staram się już tak nie opychać.
sulka - witaj! i gratulacje z okazji ślubu
Ja weekend spędziłam w większości na świeżym powietrzu bo mamy ładną pogodę. W sobotę byłam 2 razy na spacerku w parku z Kubą, a dziś pojechaliśmy nad morze. Ale na plaży tylko 2h posiedzieliśmy. Później poszliśmy na obiad i lody. Jestem padnięta więc zaraz idę spać. Mąż już sapie na kanapie...
Od piątku meczy mnie myśl, że coś jest nie tak z dzidzią

Niby już dużo wcześniej czułam ruchy, później miałam ok 1,5 tyg. przerwy i znów poczułam a teraz znowu cisza. I tak sobie myślę, że powinnam już czuć częściej. W końcu to koniec 15tc. W poprzedniej ciąży czułam ruchy ok .17 tc, więc teraz powinny być wcześniej. No i się martwię :/
I znów się pokłóciłam z mężem... Brakuje mi już sił. Mam przez niego doła a on teraz poszedł spać...Czuję się fatalnie...