Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

idę odpoczywać bo plecy dają znać o sobie,dzieć mój spi Mały i "duży"
A ten lekarz od razu mi zapowiedział ze musi bardzo wazne badanie zrobic pytam jakie mowi ze przezierność...także mysle ze moglo tak byc aczkolwiek nie podoba mi sie cos innego w jej poście...
Dobranoc kolorowych snów Babeczki;-)Mitemil to dobrze ze wszytko ok po badaniu teraz juz tylko wyniki dobre! I wsio gitara:-)mnie ostanio zagadal babeczka z polskiego sklepu jak tu u nas jest z badniami genetycznymi to sie jej pytam konkretnie o co jej chodzi I ona mi mowi o jakims syndromie wilczej twarzy ja sie dziwie bo nie wiem o co kamam I wiecie to jest jakis rozszczep podniebienia jakis specyficzny I ona to miala jak sie urodzila I mi mowi ze juz jest w 20 tyg I jescze nie poszla do poloznej wzielam od niej numer I nakazlam leciec do przychodni ona mi sie prawie poplakala bo ona sie boi ze dziecko to ma tak sie zdenerwowalam ze az musialm usiasc jutro ide na wizytacje mam nadzieje ze poznam plec:-)

niewiem czy wszystko jesę ok , czy ciąża się "zatrzymała" , już mam różne schizy. Ostatnią wizytę miałam 19.05 i był to równiutki 9 tc, następna dopiero 04,07 bo lekarka na miesięcznym urlopie. chyba jajo zniosę do tej pory. Na prywatną wizytę nie mam funduszy, a inni ginekolodzy mają conajmniej 2 tyg terminy oczekiwania na wizytę... masakra