reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

witam
ja swoje dzieciaki rozwiozłam , zrobiłam zakupy ( bo jutro sklepy zamknięte) i teraz odpoczywam

co do płaskiego brzucha to ja w pierwszej ciąży i owszem miałam długo ale teraz już kolejna i brzuch spory :)

reklama
hej,
Ja termin mam na połowę grudnia, wiec jeszcze dużo czasu aczkolwiek jestem troszkę nie cierpliwa i juz nie mogę się doczekać ;]
Na razie zyję od wizyty do wizyty aby zobaczyć maluszka :)) Aaa w ktorym tygodniu poznałyście płec???

Hej! Chciałam napisać, że znikam na kilka dni. Dziś w nocy jedziemy nad morze ze znajomymi i pewnie nie będzie czasu na pisanie, bo długi weekend zapowiada się aktywnie ;-)
Życzę Wam udanego długiego weekendu i do przeczytania!

Agrafka tylko nie skacz z tego okna kobietko damy radę jak nie my to kto;-)

Ja znowu Was czytam zamiast pracować i tak mi się skojarzyło z Twoim tekstem bo pracuję w piwnicy i żeby wyskoczyć przez okno musiałabym na parapet wskoczyć a potem już równo z ziemią więc u mnie Twój plan by się nie sprawdził :-D

Olushia tu sporo dziewczyn poznaje płeć już na przezierności czyli w 12 tygodniu ale wiele zależy od sprzętu doświadczenia lekarza i co możenajważniejsze od ułożenia dziecka w trakcie usg. Ja w poprzednich ciążach poznalam płeć w 16 i 18 tygodniu i teraz pewnie też nie prędze. Chcialabym na sierpień żeby móc tacie na urodziny oznajmić, że wreszcie wnuczkę będzie miał, no ale najpierw nasze bobo musiałoby się dziewczynką okazać :tak:

Buziaki dla Was dziewuszki i miłego dnia.

eli- dzięki za przypomnienie, znowy bym zapomniałą o zakupach przed wolnym :szok:
olushia- Damian pokazał siusiaka na badaniu przezierności czyli 12-13 tydzień, druga dzidzia jest uparciuchem i nadal nie wiem.
słonko- udanego pobytu, wdychajcie dużo jodu i odpoczywajcie, ja też odliczam dni do wyjazdu do Sarbinowa- 14 lipiec
jopal- hehe dzięki, na szczęście mieszkam na parterze jedyne co to bym wpadła na róże :-D. zjadłam syte śniadanie, wypiłam kawę i już świat stał się piękniejszy, jedziemy z Damianem do mojej przyjaciółki (co wcześniej pisałam, że 7 tyg po mnie dowiedziała się, ze jest w ciaży) nasze chłopaki się pobawią, a my rzucimy się na smakołyki :-D

To badanie przezierności - to pierwsze prenatalne (genetyczne) ???? Jeżeli tak to miałam robione w tamtym tygodniu i lekarz nic nie powiedział, więc może nie było widać... Czuje, że to będzie chłopak :)

reklama
slonko udanego wypoczynku:)

my narazie nie planujemy wyjazdu zawsze na ostatnia chwile,ale akurat jak moj ma urlop jak bedziemy mieli wesele w sierpniu i zaplanowany remont trzeba sypialnie odnowic na powitanie maluszka ale na jakis weekend wyskoczymy gdzies;-)aczkolwiek jak bede rosła jak do tej pory to nie wiem czy sie rusze:szok:

olushia lekarz mowi ile mm wynosi przezierność karkowa to zobacz na zdjeciu usg albo na opisie usg tam musi byc zapisane;-)

Do góry