reklama

Grudzień 2014

reklama
agrafka_7 już Ci na priv napisałam co myślę o takich oszustach. Jak to trzeba uważać wszędzie, nawet tutaj :-(

jopal ja większość rzeczy po córce zostawiałam, bo planowałam drugie. Ale dużo ciuszków kupiłam, część dostałam, więc chciałam się podzielić i oddałam do szpitala (córka leżała na patologi noworodka), po czym ktoś uświadomił mi, że nawet personel podbiera te ładniejsze dla swoich dzieci, wnuków itp :szok:

mysza83 cześć, rozgość się :happy:

katjana123 uśmiałam się jak z dobrego kabaretu :-) Cud macierzyństwa jest przez gazety i media wyrysowany jako bajka Twojego życia. W rzeczywistości nieprzespane noce, kolki i brak porozumienia z małą istotką przesłaniają ten cud narodzin. Ale w materiale przedstawionym przez Ciebie przeginają z kolei w drugą stronę :tak: Jest ciężko, ale z perspektywy czasu wiesz, że było warto, a ja osobiście tęsknie za tym (faktem jest, że Martyna była wyjątkowo grzecznym dzieckiem).

anncka jeśli masz jakikolwiek kontakt z Elką uściskaj ją od nas i powiedz, żeby się nie poddawała... A to dla jej okruszka
[*]

mama290 to nieprawdopodobne co piszecie wraz z agrafką :wściekła/y:

KA milka witam Cię szczególnie ciepło, bo straciłam już nadzieję, że spotkam tu bratnią duszyczkę ze swoich stron. Jestem z Mysłowic, więc rzut beretem :laugh2:

Jeśli chodzi o domy dziecka, domy samotnych matek itp instytucje to jest tak jak piszesz. Chcą nowe, ładne i pachnące, a nie szmaty jak określiła jedna z pań dyrektorek jednej z placówek.:angry:

Magda Singh i bardzo dobrze robisz. Nie ma większej przyjemności z dawania, kiedy wiesz, że trafiło w dobre ręce :tak:

qraa witamy Cię gorąco. Wiem co czujesz. Od 5 tc leżałam plackiem z dużym krwiakiem. Kiedy się wchłonął okazało się, że mam podwyższone ryzyko chorób genetycznych. Obecnie jestem po amniopunkcji i czekam na wyniki, ale wiem, że będzie dobrze. Dlatego oszczędzaj się i myśl pozytywnie! :blink:

Dziś buszując w necie znalazłam informacje o kamieniach które są wskazane w ciąży....

agat Botswana - ochrona kobiet w ciąży i matek...Właściwości Agat Botswana: Zalecany kobietom w ciąży oraz młodym matkom - chroni rozwijające się życie. Stosowany dla wzmocnienia organów rozrodczych.

kamień księżycowy -
Często stosowany kiedy kobieta ma problemy z zajściem w ciążę. Pomaga też karmiącym matkom w zwiększeniu produkcji pokarmu. Jest używany do regulacji gospodarki hormonalnej kobiet: od dolegliwości tarczycy, poprzez bóle miesiączkowe, po problemy związane z okresem przekwitania.

jaspis czerwony - chroni podczas porodu

szmaragd -
Kobieta w ciąży powinna nosić szmaragd a później przywiesić go przy łóżeczku czy kołysce swojemu narodzonemu dziecku

apropos ubran to polecam Polska Akcja Humanitarna :: SOS Syria - pomóż Syryjczykom

Ostatnia edycja:
tak chciałabym chłopca, ale najważniejsze zeby było zdrowe jak będzie dziewczynka to te bedzie super :0)
Dzisiaj z meżem skorzystaliśmy z ładnej pogody i wybralismy se na wycieczke.. ały dien na nogach to tera padam, chyba pojde spac jeszce do tego cos sie u mnie zahmurzyło buu

Mitemil to faktycznie rzut beretem :) Ja w poprzedniej ciąży miałam krwiaka, ta ciąża w sumie moja piąta jest pierwszą bezproblemową i mam nadzieję że tak już zostanie do końca.
Trzymam mocno kciuki za wyniki amnio. Musi być dobrze:tak::tak:

Mitemil - To prawda, jest to troszke "naciągnięte,, aczkolwiek czasem śmieszne, w jaki sposób napisany jest ten artykuł :tak: Co nie oznacza, że macierzyństwo to praca na pełen etat :-D

qraa & mysza83 - ​Witamy!!:)

Dziewczyny, czy któraś wie gdzie podziała się Ania_wroc ?? (Jesli dobrze pisze nick) Pamiętam pisala z nami na początku pozniej gdzieś znikła ???

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry