magda singh, jopal- ja też nie rozumiem, jestem człowiekiem bardzo ufnym, jak widzę, ze ktoś cierpi i potrzebuje pomocy, to bym nieba uchyliła, niestety teraz coraz częściej ludzie to wykorzystują.. ludzką dobroć i naiwność. Mój kolega pracował przez krótki czas w fundacji, co tak sterczą ludzi epod marketami, lub galeriami z puszką i zbierają np. dla poparzonego Pawełka... okazuje się, że dla dziecka idzie 10% uzbieranej kwoty.
mysza- witaj, zapraszamy, mamy podobne terminy :-)
kajatana- piękne to, a co do Ani Wroc, to baaardzo dawno nie widziałam jej postów
kamilka- nowe i markowe? większości rodziców nie stać na to, aby kupować takie rzeczy dla swoich dzieci , co za wymagania..

magda singh- dobry pomysł z tą wysyłką dla dzieci z Indii, czy Syrii tam to dopiero jest bieda w tych biedniejszych dzielnicach, nie raz widziałam w tv
qra- witaj, całe szczęście, ze się wchłonął ten krwiak, teraz możesz spac spokojnie
ewelinka_shn- ja czuję się dokładnie tak samo
Czarna- ja rodziąłm w listopadzie i to jest okres kombinezonów, śpiworów, rajtuz i dresów, ubieranie dziecka to pół gdz katorgi i łażenie z wózkiem w ciężką czasem pogodę, ale moja przyjaciółka rodziła w lipcu i były wtedy 40C upały, dziecko miało bez przerwy potówki.. także nie wiem co gorsze..
Olusia- nie mam pojęcia co to za badanie, ja miałam tylko na przeciwciała w związku z cesarką.
Jej strasznie się zmartwiłam Elką, to już taki etap w ciąży, kiedy czujemy się bezpieczne ..a jednak, w 1 ciąży miałam często infekcje , grzybice, nie mogłam się tego pozbyć, wyrazy współczucia i mam nadzieję, że uda się szybko ponownie zafasolkować
My dziś byliśmy na działce, pogrilowaliśmy, potem wróciłam i padłam na 2 h, w poprzedniej ciąży mogłam góry przenosić, teraz zrobiłam się taka zamulona i nieobecna, a spać mogłabym non stop.
Ściągnęłam sobie film Labirynt Fauna, idę oglądać, bo mój kibic z teściem mecz oglądają.. kiedy się kończą te finały, bo już mi bokiem wychodzą te mecze :-)