Hej Wszystkim
Wczoraj wieczorem napisałam mega posta i mi go zżarło, wkurzyłam się i poszłam spać,ot co.
To chyba taki okres, że minął 12 tydzień to wiele dziewczyn czuje się bezpiecznie i dołącza duża ilość dziewczyn, ciekawe tylko ile zostanie na stałe, WITAM wszystkie nowe mamy.
Ja byłam dziś krwi upuścić, ale obawiam się że cukier może wyjść kiepski bo wczoraj byliśmy u przyjaciółki na urodzinach i obżarłam się torta bezowego z bitą śmietaną i to o 19, zapomniałam, ze rano muszę byc na czczo, no nic zobaczymy w razie w jakoś się wytłumaczę

:-)

.
Agrafka ja mam na szafie w sypialni kartony z ciuszkami po chłopcach nawet takie co były po Rysiu a dla Edka nie wzięłam bo było za dużo, przy tym dzieciaczku, mam zamiar wszystkiego się pozbywać bo gratów za dużo w chałupie a "warsztat" wstępnie ustalamy, że zamykamy.
A propo powiem Wam, że przez to że jestem po cesarkach i właściwie kolejna ciąża to spore obciążenie dla organizmu, to zastanawiałam się nad podwiązaniem jajnika (mam tylko jeden) przy okazji trzeciej cesarki ale okazuje się, że w Polsce to nielegalne i tylko w przypadku zagrożenia życia matki może lekarz podjąć taka decyzję.
Elka tylko napisała do Jagody żeby ją z listy skreślić bo nie będzie happy endu.