reklama

Grudzień 2014

Ja wróciłam niedawno z zakupów. Namęczyłam się okrutnie i teraz ledwo żyję... Udało mi się większość rzeczy kupić które miałam na liście. Został mi tylko do kupienia w sumie ten najważniejszy - na rocznicę dla męża. Oglądałam zegarki i chyba jakiś kupię, tylko nie mogłam się zdecydować... Muszę wyciągnąć mamę na zakupy.

Anula - powodzenia na egzaminach!!!

Idę odpoczywać, później posprzątam i czekam na Kubusia :)

reklama
u mnie ok :) u maleństwa też :) czekam na 2 lipca bo na ostatniej wizycie nie miałam usg i nie mogłam zobaczyc kruszyny :)A co do konkursu to jest konkurs z rosmana :)

Witam was dziewczynki jak tam samopoczucie?
Ja już się cieszyłam że te okropne mdłości powoli odchodzą w zapomnienie, a tu już chyba trzeci dzień mam taki kosmos w żołądku że az mi się płakać chce.Nawet postatnowiłam lżej jeść, i od rana tylko jakiś serek, trochę czereśni i ziemniaki z zsiadłym mlekiem ale i tak d.... blada niedobrze mi i juz. dlatego na kolację nie będę się oszczędzać i robię pizze:D

A dziś jak poszłam do sklepu to sprzedawczyni od razu mi krzyczy że przyszły moje orzeszki w karmelu hehe ja strasznie je uwielbiam i kilka m-cy kupowałam ich ogromne ilości, dzis ledwo się powstrzymałam ale jednak nie kupiłam.

Kolejne pary spodni (zawsze za duże) idą w odstawkę na górną pólkę w szafie, niestety nie mieszczę się już w nic.

U mnie w pracy takie zawirowania teraz, w sumie dobrze że nie muszę w tym uczestniczyć.
A, to jak już tak narzekam, to ponarzekam sobie jeszcze na zaparcia, które zaczeły mi towarzyszyć non stop.

Co dobre, szybko sie kończy, miałam męża cały tydzień prawie tylko dla siebie, troche byłam odciązona dzieki temu, no ale od pn wszystko wraca do okropnej normy.

M-s a nie wystarczy że podasz tu tego linka do konkursu, a kto będzie chciał to wejdzie. Własnie wiem że dużo osób musi Ci kliknąć w twojego linka żeby szanse twoje wzrosły, wstaw go tu to ja klikne bo chcę wziąc udział.

PaulinaMaria- wszystkiego najlepszego dla synka z okazji wczorajszych urodzinek
cypryda- moja sąsiadka miała córkę(34lata), która ma lekki paraliż prawej strony i lekko kuśtykała na nogę, a zrobiła z niej tak chore dziecko, ze po pierwsze dziewczyna nie maiła zycia prywatnego, bo musiała wszystkim udawadniać , ze jest strasznie chora ciągnęła skąd się da, nawet chwaliła się, że ma wtyki i za darmo jeżdżą nad morze całe wakacje, ech finał taki, ze córka ją znienawidziła i nie maja kontaktu.
oomamba- ja też lubie orzeszki w karmelu, kupuj jak najwięcej, bo zdrowe hehe :-D u mnie w pracy też zadymy, jakieś projekty wprowadzają, zmieniają stanowiska, dobrze, że mnie nie ma, uf
m-s- ja też mam wizytę na 2 lipca, bo zwolnienie mi się kończy

Witam wszystkie w leniwy, deszczowy dzień. Wczoraj mieliśmy gości i ja perfekcyjna pani domu wystawiłam na stół krakersy i paluszki :-D
Byliśmy we Wrocławiu w aquaparku i wróciliśmy tak zjechani, że nie miałam ochoty palcem kiwnąć. Sny też mam przedziwne, kupowałam sobie dziś w nocy sweter o rozmiarze 46 :-D Co do ruchów, to prawie ich nie czuję, bo mam wrażenie, że dzidzia kopie mnie w górę brzucha i czasem przez te fałdy czuję jakieś bulgotania, ale to nie to co tydzień temu.
Miłego dnia :*

Czesc niedzielnie :)

Ja tez.mam dziwne sny, dzis snilo mi sie ze bylam wampirka, mialam meza i na zasadzie swiadkow jehowych zbieralismy populacje. A moj tato byl moim tesciem :)

Moj maz wlasnie sprzata a ja leze :D

Wstaje... nie ma co... chcemy jechac do Czech, wiec chyba musze wyjsc z sypialni hihih :)

reklama
Hej :)

Agrafka ale z tym swetrem to proroczy sen chyba nie był co?:-D

Co do snów ja też mam nie lepsze, dziś mi się śniło że siedziałam na taczce a mąż mnie ciągnął samochodem:baffled:

też bym sobie gdzieś pojechała na taka jednoniowa wycieczkę, ale co by tu zwiedzić w świętokrzyskim? mieszkam na granicymazowieckiego i świętokrzyskiego i nie wiem gdzie by tu...
Fajnie jest w Bałtowie, ale tam tak kasę łowią, za głupi wstep do dinoparku kupa kasy za taki podstawowy bilet.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry