Nadrobiłam Was. Drukujecie jak zawodowe sekretarki

Od soboty ponad 20 stron
Wczoraj miałam wizytę u gina, co opisałam w odpowiednim wątku

Jednak jestem trochę zmartwiona, bo w szpitalu (w którym chce rodzić, a gdzie pracuje mój lekarz) nie dają znieczulenia do porodu SN

Proponują gaz rozweselający i poród w wodzie. Przy córce miałam, dlatego jestem pełna obaw :-(
Jeśli chodzi o wątek zamknięty, w sierpniówkach poruszałyśmy tam bardzo prywatne sprawy. Resztę nadal poruszałyśmy na głównym. Kryterium było jedno - duża aktywność na forum.
Dzisiaj trochę pospałam. Wyprawiłam męża i córkę i wróciłam do łóżka. Obudził mnie kurier z paczką

Zjadłam śniadanie, a zaraz potem wsunęłam całą tabliczkę czekolady

Ale wstyd
U mnie rano lało, potem na chwile wyszło słońce, a teraz jest zimno, szaro i ponuro...
zanag ja w pierwszej ciąży pracowałam do końca i taki miałam plan i tym razem, ale po raz kolejny życie pokazało mi, że ma swój plan ;-) Szefowa wczoraj zaproponował mi dorywczo pracować raz, dwa razy w tygodniu, ale boje się o ciąże i nie wiem czy to dobry pomysł. Mam mieszane uczucia. Chciałabym, ale boje się
kama uważaj na siebie i duuużo odpoczywaj!
mama290 poryczałam się jak przeczytałam o Tobie, o Was :-( Tak bardzo mi przykro.
cypryda83 Twój jest o nas zazdrosny, a mój tak jak
Magda_z_uk uważa, że dzięki Wam ma więcej spokoju
gosia91 mam nadzieje, że tylko w dobrym kontekście
qraa widzę, że nasze pieski mogą podać sobie łapki. Moja jak wejdzie do kałuży trzepie łapką jak kot
PaulinaMaria moja siostra miała podcinane wędzidełko jako nastolatka. Nic nie boli, a zabieg trwa parę minut. Według numerologi wyszła mi dziewczynka, a będę miała chłopaka (może źle policzyłam). Za to z córką się sprawdziło