reklama

Grudzień 2014

dziewczyny ja jestem chyba glupia... nie wiem gdzie wrzucic te przepisy...na watek o jedzeniu to wiem,ale ten "dieta i odzywianie grudniowych ciezarowek"?? sorry nie kumam.

Magda no nie zapisuja mi sie automatycznie,cholera jasna:wściekła/y:

No nie maz obudzil sie po nocce,zjadl obiad i poszedl na popoludniowke:-( a mielismy na festyn isc...musze mame namowic by poszla z nami, Antek bylby zachwycony. A ja najem sie popcornu z duza iloscia soli hihihih albo moze na odwrot soli z popcornem hahaha:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, u nas znów ruskie na obiad :) Pochłonęłam 7 dużych i humor jak trzeba. Reszta soboty poświęcona będzie na odpoczynek :)
Odwiedziłam dziś 3 sklepy (sieciówki) z ciuszkami dla dzieci i... znów nic. Podobało mi się parę kompletów ale ewidentnie 1 szt była pod konkretną płeć... :( Chyba na jakiś czas odpuszczę, na pewno do momentu poznania płci. Może się uda za 2 tyg? Bez sensu, zakupy miały być przyjemnością a ja się głupia stresuję...

Zanag spokojnie zdążysz z zakupami. Płci dowiesz się lada moment. Nie stresuj się tak, bo na prawdę nie ma czym ;-)

Ulenka tak. Chodzi o ten wątek o odżywianiu, ale tak sobie myślę, że może założyć taki osobny, tylko z przepisami? Byłoby czytelniej. Tamten z czasem będziemy mogły połączyć z rozmowami na temat żywienia maluszków. Hmmm...ciekawe, co dziewczyny na to? Ja uwielbiam popcorn, ale u nas kupuje tzw maslany i on jest tak w sam raz posolony :-) A robie go w mikrofali całe 3 minuty :-D

Magda_z_uk w tym maślanym popkornie jest masa utwardzanych tłuszczy a tym samym izomerów trans kw. tłuszczowych... To nie jest dobra przekąska (choć całkiem smaczna) ;)

Hej dziewczynki dopiero teraz usiadlam i was podczytalam ... Od rana w biegu rano zakupki, sprzątanie, obiadek i teraz lezanko ;) pochwałę się na obiadem miałam krem z brokula pycha, sosik ziemniaczki i mizerie :)

Mowilyscie o witaminkach ja biorę magnez, omega med forte i luteine muszę brać - niby wszystko jest ok ale tak na zapad , na wszelki wypadek mam brać ze wzgledu na moje problemy.

Zanag mnie tez ciągnie do działów dziecięcych ale twierdze ze jeszcze wczesnie i jak nie znam płci nie będę szalec :)
W ogóle dzisiaj sobie uswiadomilam ze jak dzidziuś przyjdzie początek grudnia na świat to chyba przed porodem trzeba pomyśleć o prezentach gwiazdowych żeby potem tym głowy sobie nie zaprzatac hmmmm w sumie dla wszystkich najlepszym i największym bedzoie ta drobinka malutka na upqartego powinno wystarczyć jhehye

Magda no wlasnie przydalby sie watek tylko z przepisami,moze zalozysz?? hihihi plis plis plis

no ten popcorn to ja tez lubie ale nie ma to jak taki swiezy prosto z maszynki:-) co do skladu to czasem lepiej zyc w nieswaidomosci heh

Dziewczyny ja tam rozumiem Zanag jak byłam w pierwszej ciąży to ciągle płakałam, że czas leci a ja ciągle nic nie mam i wyłam jak głupia, wtedy zawsze ktoś z rodziny, najczęściej mój kochany tato (cudowny człowiek) biegł cichaczem do sklepu i cos przynosił dla bejbusia i właśnie same uniseksy bo jeszcze nie było wiadomo. dorobiłam się tym sposobem sporo rzeczy (dzisiaj się śmieję, że sobie wyryczałam). Jednym razem kupił najpiękniejsze śpiochy na świecie pomarańczowe w zielone zwierzątka z pluszu cieplutkie. Dzisiaj to się z tego wszyscy śmiejemy ale wtedy to była największa tragedia dla mnie.

reklama
Witam sie dziewczynki :)
Dzis o dziwo moj M ma wolna sobote musze to wykorzystac na maxa :-)

Poza tym dzis impreze znow mamy :) tescie organizuja pepkowe bo u mojego M brata urodzil sie synek. A ze pogoda piekna to tylko grill :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry