Hej Dziewczyny!
Ja znów wymęczona... Kuba zasnął dopiero o 21:50. Godzinę go usypiałam...:/ Do tego posprzeczałam się z mężem...Oboje jesteśmy zmęczeni - on pracą, ja tym że wiecznie sama siedzę i cały dom na mojej głowie...ehh...
cypryda - najlepsze życzenia imieninowe

Ale fajny prezent w pracy - wolny dzień - super
magda z uk, olushia - Kuba jeszcze w nocy złapał gorączkę, ale podaliśmy mu syropek i od rana jest ok. Może to na zęby??
olushia - jeśli chodzi o wyjazd w góry to ja byłam kiedyś w Zakopanem, Karpaczu i Szklarskiej. Ale nic z atrakcji nie polecę, bo za dużo nie pamiętam. Chodziłam trochę po górach... Ale te rejony to wolę zimą
m-s - kciuki jutro zaciśnięte.
makrofag - ja niestety nie mam takich problemów z zaparciami... ale czytałam kiedyś, że siemię lniane jest dobre. Tzn. nie pomaga tak od razu jak np. śliwki, ale jeśli wprowadzisz je do diety to z czasem powinno być mniej tych zaparć lub może w ogóle znikną. Kiedyś podawałam Kubie do jedzenia (np. wlewałam trochę zaparzonego do zupy), bo miał często problemy ze zrobieniem kupki. Ogólnie po jakimś czasie problem ustał i nie powrócił.
jopal - oby jutro było lepiej. wiem co czujesz, bo dziś chyba mamy podobne humory...
anncka - no widzisz

maluch daje znać, że wszystko ok i masz się nie zamartwiać. JA też się ostatnio zamartwiałam, bo jakoś mniej czułam ruchy. Ale dziś mały nadrobił. Może nie były to kopniaki ale było czuć dobrze jego ruchy.
Miłej nocki!!