ulenka7883
mamusia Antolka:)))
ja słońca nie unikam , jak zwykle stosuję krem z filtrem , ale nie przesadzam z przebywaniem na słońcu
bo ja taka blada jestem ,ze swiece w ciemnosci ale jakos boje sie slonca teraz,nie wiem czy opalac sie czy nie..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja słońca nie unikam , jak zwykle stosuję krem z filtrem , ale nie przesadzam z przebywaniem na słońcu

- wiem wstyd, wtedy jadłam dużo białka a mało warzyw i owoców. zaleceniem były otręby i jak zaczęłam je brać to mi przeszły.
Tam tez mam wizyty prywatne, ale że na co dzień mieszkamy w Mielcu - stamtąd jest mój mąż to musiałam wybrać jakiegoś lekarza tam - i widzę ogromną różnicę pomiędzy jednym a drugim. łącznie z tym że na NFZ żadnych badań nie miałam oprócz tych pierwszych - wszystkie toksoplazmowy, HIV, itp robiłam w Bocianie. Ba nawet musiałam przyjść z własną prezerwatywą żeby Pani doktor zrobiła mi badanie USG. Pasuje mi tylko że skierowanie na prenatalne dostałam od niej i dzięki temu nie musiałam płacić za nie w Bialymstoku.( Bocianie).