Cześć dziewczyny!
My znów walczyliśmy wieczorem z Kubą... nie chciał iść spać. Chciał żebym ja przy nim była cały czas i płakał... Masakra. Mąż poszedł i jakoś po 15-20 min. płaczu zasnął z przemęczenia ...
I tak od dłuższego czasu, że zanim zaśnie, to jest prawie 22 i zero czasu dla siebie...
magda z uk - u nas nigdy nie było typowej gorączki na zęby. Zaobserwowałam że 2-3 tyg. przed pojawieniem się zębów Kuba bywał przeziębiony. No zobaczymy, na razie jest ok.
Jagoda - i jak tam mała w żłobku ??
turkuc - witaj i gratulacje

Spokojnie, każda z nas miewa nieraz różne myśli. JA też się zamartwiam, choć pewnie niepotrzebnie. Tak to już jest, że się martwimy...
oomamba - magda dobrze prawi. Zadzwoń i powiedz jaki jest problem. Może nie będzie źle

Gratuluję ruchów maleństwa
ulenka - ja dopiero miałam 2 możliwości opalania się. Nie mam kiedy bo pracuję a i pogoda wcale nie taka super. Ale w ten weekend mam zamiar jechać na plażę. Nie będę się szczególnie ukrywała, ale filtr i później na trochę przykryję brzuszek.
jopal - trzymaj się! mam nadzieję, że nerwy odpuszczą i jutro będzie lepiej.
magda z uk- super że przedstawienie się udało

O tak, kopalnia wiedzy. Zawsze coś pomocnego i ciekawego napiszesz.
slonkoonline - może twojej córeczce potrzeba czasu. Po prostu jest taka wstydliwa. Dzieci są różne. Tylko nie przesadzajcie też w drugą stronę, że tak na siłę ją wypychacie, bo może być odwrotny efekt. Nie wiem co doradzić, bo sama nie mam na razie doświadczenia...
Z drugiej strony, może jopal ma rację. Popytaj najpierw w przedszkolu jak się zachowuje po twoim wyjściu, czy długo płącze, czy jest zamknięta itd.
No i znów późno.. Idę spać, bo znów się nie wyśpię. Dobranoc.