Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Uleńka- tak, takie piękne wypieki rzeczywiście mnie zainspirowały :-) jak wyjdzie zakalec, to trudno, grunt, że próbowałam gorzej jak wyjdzie dobre, to mąż każe mi częściej robić.. wstawiłam do piekarnika, raz kozie śmierć
Olushia a robilas sobie przerwy i wysiadalas z auta? bo 3 godz to troche za duzo. pamietam jak w poprzedniej ciazy gin przed wyjazdem mi pow ze co godz mam robic 10-15min przerwy ,wychodzic z auta i prostowac girki.
Uleńka- masz rację, kiedyś lubiłam piec, zanim się Damian urodził...
olushia- mnie w poniedziałek z atydzień czeka długa trasa, około 5-6 h, na 4 auta z maluszkami, mam nadzieję, że będą częste postoje
ale masz fajowo:-) pogoda akurat ma byc ,wiec fantastico!:-) my dopiero albo 16tego po wizycie jeszcze albo 17tego od rana jedziemy do rewala. ale tylko ja pogoda bedzie dopisywac. A w tym roku to juz bardzo tesknie za morzem,juz bym chciala byc.
dziewczyny martwie sie bo duzo dziewczyn przestalo sie odzywac,kurcze no...
tak sobie mysle,ze dobrze by bylo powypisywac w zamknietym (tym od zdj) nasze nr tel. zeby miec kontakt ze soba,jesli tu sie jest nie uchwytnym..