Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to super, ja mam jeszcze tydzień ok. Bo na pewno owu było szybciej niż pokazuje to program . Przecież w 7 dniu po owu nie miałabym takiej kreski . Kolejne dni coraz mocniejsze naszczęście , więc jestem dobrej myśli . Nic innego mi nie pozostaje jak czekać . Powodzenia dziewczyny &&&&
Dziewczyny, wiem, że może za wcześnie, ale zrobiłam już listę grudniówek (pomysł z innych miesięcy), mam nadzieję, że się nie obrazicie Lista na Was czeka ;-)
No cześć :-) ja dzisiaj pospalam sobie do 10 bo mam wolne w pracy :-) więc jakoś więcej energii mam od rana. A powiedzcie mi macie już mdłości? Bo ja nie.. W pierwszej ciąży też miałam bardzo słabe a skończyło się źle.. Więc już sobie wkrecam,choć wiem że mogą jeszcze przyjść. A sa i takie które wcale nie mają...
Jeszcze nie mam mdłości.
Generalnie poza sennością i czasami bólem w podbrzuszu (nie cały czas), to nic mi nie jest.
Ale mdłości to tak w 6tc z tego co slyszałam.
Więc myślę, że spokojnie
Ja dzisiaj zrobiłam 2 sikańca, żeby sobie popatrzeć i krecha jest już b. gruba!
Nie moge się doczekać wizyty!!