ulenka7883
mamusia Antolka:)))
chcialam cos napisac ale nawet zdania nie umiem porzadnie skleic. echhhhhhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mitemil- mniaaam! Chce choć kawałeczek Twojej zapiekanki, hmmm, już czuje jej zapach, pyyycha.![]()

a ja chyba jakas dziwna jestem bo nie żyje od wizyty do wizyty, a poza tym mam świadomośc że każda kolejna wizyta to już miesiąc mniej d porodu, a ja lubię mimo wszystko ten blogoslawiony stani trochę boję się jak to bedzie z dwojka dzieci
![]()

No i zaczęłam.....płytki, szafki, lodówka, podłogi.....dopiero siadłam, ale przynajmniej nie dumałam za dużo nad tym bólem głowy
Teraz wstawiłam obiad, kawka, no i relaks z Wami

No ale co kto lubi
I nie stresuj się tak tymi ruchami ;-)

I na pocieszenie dodam,że ja swojego okruszka widziałam 7 tygodni temu, także raz w miesiącu, to na prawdę super 
No i ja bym na te wakacje pojechała ;-)
Wkurza mnie kupowanie ciążowych ubrań za kupę kasy. Głupie legginsy są u mnie 2 razy droższe niż normalne. Wiadomo, jakąś elastyczną bluzkę założę później, a reszta będzie leżała

A z tymi kopniaczkami, to tak....na pewno jest inaczej już jak maluszek kopie, ale wtedy są inne dylematy....a czemu od godziny nie kopie? co to za cisza? jakoś inaczej dzisiaj kopie?
hahaha...ale wiesz Anulko, to chyba tylko po to,żebysmy miały nad czym dumac do produ. Ja już po raz 4 i co? Też wiecznie coś sobie wkręcam:-)
Nie no...żarcik
Trzymaj się kochana!

Dlatego w zaparte nie idę. Jeśli mąż będzie chciał (a on pierwszy do dzieci) i lekarze nie zabronią (no bo 4 cc), to kto wie? Dziś jak patrzę na moje skarby, to nie wyobrażam sobie, aby któregoś miało nie być :-)