Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No i nie daj się hormonom;-)
Daj znać, czy spotkanie było udane
Ja miałam okazję być na 50 leciu moich dziadków...cudne przeżycie!:-)
Prędzej coś na wyprzedażach jak akurat trafię na dobry moment
Pojadłaś u teściowej?
Ja używam do prania persil zielony i spiera dosłownie wszystko! ;-)
Chyba odwykłam od leniwych dni, bo wiecznie mi czasu na wszystko brakuje
A Ty dziś odpoczęłaś?:-)
Zresztą znam wiele dziewczyn, które miały podobny problem, a jak przyszło co do czego, to rodziły po terminie. Będzie dobrze :-) Jak masz chęć to podaj dane do listy dla Jagoda23. No i mamy ten sam termin, fajnie
Uważaj na siebie. Ja tez słyszałam,że często szyjka się skraca bez objawowo...przerąbane. Ja jestem w 4 ciąży, a wciąż czasem nie wiem co boli i czemu

Dopiero co w czwartek walczyłam z bólem, a tu znowu dziś od rana....czy któraś w Was też ma takie bóle głowy częste
Teraz są tygodnie, gdzie na 7 dni mam to przez 5. Nie wiem, nie mam pojęcia czemu
Czasem pomaga kawa, czasem tabletka, a czasem, tak jak dziś nic....Żebym to mogła poleżeć w ciszy i spokoju, tak jak Ty dziś, to bym te tabletki odpuściła, ale nie da się, jak dzieci w domu...Najgorzej jest, jak już idę spać z bólem głowy, bo wiem,że cała noc z bańki, a co gorsze, cały kolejny dzień....wytrzymać muszę, nie mam wyjścia, ale mam dość...nie ukrywam 
Przyznam szczerze, że o przeroście migdałków wiem nie wiele
Muszę poczytać o tym nim pójdę z nią do lekarza. Jak po tygodniu gorączka wciąż będzie, to po proszę o badanie moczu itp...Łudzę się jednak,że to te zęby, ale żeby aż tak długo? Tak czy siak dziękuję za wskazówkę. Idę czytać 

Faktycznie masz mało cierpliwości. Mnie takie ciapanie, brudzenie itp nie rusza. Jestem zdania,że w swoim czasie samo dziecko nauczy się jeść i robić inne rzeczy poprawnie. Dam, posprzątam i tyle. A że się trochę pobawi? No mi to nie przeszkadza. Może przy I dziecku faktycznie byłam inna i bardziej zwracałam na to uwagę. Teraz sadzam całą trójkę przy stole, ja z nimi i każde samo sobie radzi. Oczywiście u Marcela zawsze jak w chlewiku, ale niech się uczy ;-) Z tym spaniem fajnie u Was wyszło dziś. Ale wiesz pewnie czemu? Tzn mi sie tak wydaje.....bo nie na siłę. Ty nie miałaś parcia,żeby nie spał, tylko samo wyszło. Dlatego on nie dał za mocno w kość. Super. Oby częściej tak właśnie było. Dzięki temu i Ciebie i jego będzie to kosztowało jak najmniej stresu
Najważniejsze,że wieczór z M mieliście dla siebie, a synuś pomalutku dojrzeje do wszystkiego ;-)