reklama

Grudzień 2014

Hej hej :-)

Widze ze nie tylko ja czasem w nocy spac nie mogę :-p

Wczorajsze usg tarczycy wyszlo ok :-)
jutro ide sobie jeszcze raz na bete i czwartek gin. Modle się by było ok :-(
Moze jak beta będzie wysoka to sie lepiej poczuje bo ostatnio wolno rosla jak bylo puste jajo.

Slonko trzymam kciuki by to nie bylo nic poważnego ;-)

Anncka jesteś dla mnie nadzieja ze i u mnie tym razem będzie ok :-)

Perrie oby chłopak doszedl do siebie po wiadomości :-)

reklama
Nanowi -no ja normalnie pracuje na zmiany 12godzinne, w tym nocki - praca w domu dziecka, ale w piątek dostałam od gina l4 i nakaz oszczędzania się tak profilaktycznie po wcześniejszym niedawnym poronieniu. Tak więc wypoczywam :-)

Ewelinka - cieszę się że usg ok :-) rozumiem jak bardzo się boisz... Ale pamiętaj limit pecha wyczerpany teraz już tylko dobre wieści :-) Wielkanoc to święta nadziei więc Twoje Malenstwo napewno Ci jej nie odbierze a wręcz przeciwnie - w czwartek zobaczysz serduszko i przeżyjesz najwspanialsza Wielkanoc :-) a w grudniu już w powiększonym gronie Boże Narodzenie :-)

Wg om byłam w 5t6d ale wg usg maluch miał 6t2d i 0,53cm. Ale ja wiem że miałam owulacje szybko bo w 11/12dc czyli spodziewałam się że moze być kilka dni różnicy w obliczeniach

hej dziewczyny!:-)
niektóre z was s juz po wizytach u lekarza, a u mnie dopiero pierwsza wizyta w 9 tygodniu czyli 6 maja ojjj nie moge sie doczekać.
u mnie ze spaniem błogo, jak i w poprzedniej ciazy, mogłabym spać po 12 godzin, dobrze że synek da mi pospać i wstajemy po 7 codziennie :tak:
pozdrawiam !

A ja mam pytanie do was. Czy jest jeszcze na rynku herbatka dla kobiet w ciąży firmy hipp? Bodajże hipp natal activ - herbatka dla kobiet w ciąży. W pierwszej ciąży popijalam ją zamiast normalnej.

Hej dziewczyny,
a może to przez pelnię księżyca nie możemy spac?
Ja też się co rusz budziłam dzisiaj?

Co do herbatki - znalazłam na allegro póki co, ale droga jest.
Może w Rossmannie będą, tam maja produkty Hipp.

Ja też dzisiaj półprzytomna, jutro albo w czwartek jade na ten szereg badań.
Mam nadzieję, że wszystko za 1 razem się uda zrobić.

Smerfetka, Słonko, dajcie znać po wizytach :tak:

Wy nie mogłyście spać, a ja się dobudzić nie mogłam :p Dzisiaj chodzę jak zombie - zmęczona i nieprzytomna :zawstydzona/y:
Chłopaka dzisiaj nie ma w szkole i nie ma z nim kontaktu :sorry2:

Slonko czytalam gdzies ze niektore kobiety przez kilka cykli w dniu spodziewanej @ maja plamienia i bole podbrzusza np

Nanowi mi by sie przydal taki power ja chodze wyssana z energii ostatnio a jeszcze dzis deszcz to juz wogole bedzie bleeh

Anncka swieta Bozego Narodzenia to wszyscy bedziemy mieli wesole bardzo :-)) ja to mam dziwne wrazenie ze swieta to moge spedzic na porodowce :p niby termin wczesniejszy ale z corka tez tak mialam na 15 a urodzilam 30:)

Perrie bardzo nie ladnie ze strony chlopaka.... Ile mozna sie oswajac!

A ja czekam na info dowiem sie dzis czy corka dostala sie do przedszkola doslownie 10 min od domu wygodniej by mi bylo z duuzym brzuchem a pozniej z baby prowadzac ja :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry