reklama

Grudzień 2014

Witam się i ja :)
Witaj renia!

Rany, dziewczyny - czy u Was już też nie ma czym oddychać? Jakaś makabra...
Miałam się zabrać za prasowanie i pakowanie, ale chyba zostawię to sobie na wieczór...

Trzymajcie się chłodno, na przekór upałom ;)

reklama
U mnie na Podkarpaciu dziś pochmurno i mimo 25 stopni upału nie ma więc w końcu czuję się lepiej i pracuje bez większych problemów oprócz bólu głowy przez niskie ciśnienie

Ulenka jeżeli chodzi o hemoroidy to nie miałam przyjemności mieć w I ciąży, ale może to tylko zmiana klimatu. Dzidzia też coraz większa, więc może uciska na jakieś naczynie krwionośne. Mam nadzieję,że dodatkowo nic Cię nie boli.
Jeżeli chodzi o sam termin, to nie wiem czy się cieszyć czy przejmować tą końcówką roku. Urodzę na Boże Narodzenie lub na Nowy Rok :-):-)
Idę zaraz do pracy więc miłego popoludnia życzę

Dzien dobry :)

Witam nowa mamę.

U mnie dzisiaj tez pochmurno, choć mam wrażenie ze duszno. Właśnie sobie zrobiłam małe święto i małą kawusie zaraz wypije :) bo tez sie dziś z bólem głowy obudziłam, pewnie właśnie wskutek spadku ciśnienia.

Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę miłego dnia!

Dzień doberek :)

Witam nową mamusię :)

ulenka - pewnie to przez zmianę klimatu.. użyaj co ci gin polecił to może przejdzie.

zanag- u mnie też już ciepło - czuję to :) ale nie ma super błekitu na niebie.

U mnie dzidzi się rozpycha czasem już patrząc tylko na brzuch widać ruchy - rewelacyjne uczucie :))
Zaryzykuje i dzisiaj zamawiam ten kojec Motherhood ;]

Witam u mnie jest wkoncu chłodno bo te upały mnie wykańczają wczoraj prawie zemdlalam dobrze ze tata był w pobliżu to kupił mi wodę i czekolade bo sama to chyba bym przewróciła się na środku rynku :(
Witam nowa MAMUSIE :) ja też nam na koniec grudnia termin tyle ze liczę ze będę miała cc to troszkę wcześniej zobaczę synka :D
OLUSHIA Kupuj kupuj myślę ze nie będziesz żałować a i później się przyda przy karmieniu malucha :D
MAGDA UK I jak tam zdrówko już lepiej z dzieciakami ?? Masz już wakacje to chociaż o tyle mniej obowiązków :) no i super ze mąż jest i miał dzień wolny bo ten jeden dzień już pozwala na regenerację :) a kiedy mama przylatuje ?? Zaczynam się obawiać jak to będzie później czy dam rady sama tyle dobrze ze mąż wraca o 15 z pracy :)a jak będę się źle czuła to najwyżej Nikolka dostanie zupkę ze słoiczka a obiad zrobi mąż,po powrocie heh :p

DZIEŃ DOBRY!!!
Witam nowa mamę z twojego miasta mam koleżankę z pracy.
U mnie też już bardzo gorąco zaczynam powoli się rozpuszczać.
Olushia- na bank będziesz zadowolona z rogala mój M. właśnie na nim śpi woli jego od de mnie hahah
A ja mam dziś usg połówkowe może się dowiem płci.
Życze miłego dnia :-)

reklama
Gabi Bo bardzo źle wspominam mój poród sn chyba mam zbyt niski próg bólu bardzo cierpiałam mając skurcze a i tak skończyło się cc :mad: tutaj w Pl bezproblemu jestem klasyfikowana do cc jednak w Norwegii już trzeba mieć konkretny powód by je mieć a samo to ze się urodziło pierwsze dziecko tak nie wystarcza :( ale będę robiła wszystko żeby się udało bo drugiego takiego bólu nie zniosę :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry