Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzien dobry
witam sie spod koca bo za oknem deszczowo,szaro ,buro i ponuro ,mialam pakowac walizka ale wslizgnelam sie pod kocyk i zgaladam do was
ja mam dzis tez opadlam z sil, zmeczona jestem,ziewam co chwile ...
dodam suwaczek i cala reszte jutro po wizycie ,ciagle to wszystko do mnie nie dociera
Hej dziewczynki, mamusie grudniowe
Dziś powinnam dostać okres. Nie dostałam, a że mnie mdliło to zrobiłam test i jest druga blada kreska. Jednak właśnie dostałam brązowego plamienia, więc nie wiem czy coś z tego będzie. Mam czarne myśli:/ Gin dopiero w czw.
Kasiekz witaj, trzymam && aby bylo dobrze jak wspomnialam wyzej niektore kobiety maja plamienia w dniu spodziewanej miesiaczki moze akurat nalezysz do nich
Kama jak ja zazdroszcze z checia bym polezala pod kocem u mnie tez pada no ale corcia nie podziela mojego zdania
ja tylko dodam, że pierwszą ciążę straciłam w 9tc. Druga zakończyła się dobrze (ma obecnie prawie 2 lata). I teraz znowu strach, bo nawala mnie kość ogonowa jak za pierwszym razem. Natomiast plamień nigdy nie miałam.
Oszczedzaj sie czwartek juz za 2 dni wiem ze to nie takie proste przy 2 latku no ale cos wymyslisz ja jak chce polezec to corka bawi sie w doktora i sprawdza czy mama zdrowa :-)
jeszcze 20 minut i do domciu, już nie mogę usiedzieć... a tak w ogóle jak siedzę to mnie boli prawy jajnik a jak stoję albo chodzę to wszystko jest ok... ma tak któraś z Was? dla mnie to spory problem bo jestem sekretarką i nie mam możliwości żeby za bardzo pospacerować...
czarna, czyli Twoja córcia jest młodsza od mojej o 9 dni, tak jak wcześniej pisałam:-) moja jest z 21 maja 2011 a Twoja z 30 maja, tak?
perrie może Twój chłopak po prostu upił się wczoraj ze szczęścia i dlatego do szkoły nie przyszedł, hmmm? przecież taka możliwość też jest! trzeba myśleć pozytywnie