reklama

Grudzień 2014

Hej Kochane :-)

gratuluje Synkow :-D

Kochane ja dopiero wróciłam do domu ze szpitala... rano z Mężem chcielismy wybrać się na plaze... w tramwaju zrobilo mi sie slabo i czarno przed oczami... wysiedlismy a ja zemdlalam. Dobrze ze Adam zdarzyl mnie złapać. Wszystko widziała straż miejska ktora zadzwonila po karetke i karetka zostalam przewieziona do szpitala... konsultacja gin i interny i wracamy... wszystko z Malym ok. Tak sie o niego bałam...
A wiec uważajcie na siebie Kochane !!!

reklama
Czarna bo po pierwsze nikt mi nigdy nie mówił,że mam limit na cc, a po drugie nie wiem,czy chcę tylko 4 dzieci :-p Innych powodów nie ma ;-)

Malgonia gratuluję serdecznie!!! Ohhh, oby się ostał choć jeden chłopczyk i dla mnie :-p

Annte
ale Ty masz podwójne szczęście w brzuszku, więc nic dziwnego ;-) Na pewno masz o wiele ciężej niż nie jedna z nas :sorry:

Evi śliczne uczesanie!!! Uwielbiam takie plecionki :-)

Ewelinko ahhh te upały. Uważaj na siebie kochana! Dobrze,że wszystko z Wami w porządku :tak:

A ja jak wyszlam dzis z domu o 11 to dopiero wrocilam i padam juz. Bylam na usg i jest wszystko ok robiono mi je dwa razy bo malenstwo nie chcialo pokazac twarzy juz pokazuje swoj charakter bedzie drugi diabel czyli w brzuchu mam corke mala Anielke pozdrawiam

Kar - gratuluję córeczki :) Śliczne imię :D
Ale Wam super już wiedzieć!

Wychodzę z siebie przez te upały, dziś pół dnia przespałam a przez pozostałe pół też nic produktywnego nie zadziałałam :( Mąż coraz bardziej się skłania, by jechać nad morze nocą. I chyba tak zrobimy. Kolejny pretekst, by odwlec pakowanie :)

Ja też już bym chciała bardzo znać płeć. Dziś w sklepie trafiłam na super wyprzedaż. Dziewczynkom kupiłam extra płaszczyki na jesień za pół ceny. Była masa rzeczy dla maluszków,ale tak bez znajomości płci,to ja nie umiem :-p

Kar gratuluję córeczki! Zobaczysz, że będzie grzrczniutka ;-)

Hej dziewuszki ja już kiedyś pisałam o podwiązaniu ale w PL jest niemożliwe!!!!
Sami chłopcy prawie więc tak liczę , ze limit na chłopców się wyczerpuje na forum i u mnie dziolszka będzie:-), więc czekam do 1 sierpnia.

renia witaj;-)
dziewczyny dziekuje za dobre słowo.
malgonia gratuluje synka! ja ledwo zyje w te upaly nie moge sobie miejsca znalezc kupiłam sobie wiatrak i sie chlodze.Ogolnie we wtorek zaslablam no jest nie fajnie a codziennie rano budze sie zmeczona:dry:
ewelinka dobrze ze nic Wam sie nie stało to te pogody!!!!!:wściekła/y:
kar gratulacje corci,ja mam Amelke i tez diabełek:-D

Ja mojej dentystce dzis powiedziałam ze wole rodzic niz zeby leczyc to zaczela sie smiac mowi ze jestem jedna z niewielu ktore wola rodzic:-) Ogolnie to meczymy sie caly dzien ale w koncu chlooodno:-)lubie to!!!!Dzidzia dzisiaj rano tak buszowała w brzuchu ze z jednej strony miałam taka gule pewnie cała tam była i za chwile znikała śmiesznie to wygladalo.
No i 2 .08 mam wieczor panienski u kolezanki zaszaleje zapewne hehe;-)

Kochane kobietki moje! Jestem już w domu, jednak oświadczam, że nie dam rady Was przeczytać, toż to razem ze 100 stron :D
Więc jak coś będę nie w temacie to nie wkurzajcie się, że o coś dopytuję.
Na turnusie było cudownie jednak wymęczyliśmy się na maksa.... No i od upału i zwiększonej aktywności fizycznej nogi mi puchną :(

Buziaki dla każdej z Was :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry