reklama

Grudzień 2014

hej dziewczynki ;]
ale dziś jestem padnięta chyba przez ten upał.. pochwalę się nabyłam mały basen w biedronie za 18 zl tak dla ochłody mam nadzieje ze chociaz troche pomoze ;)

reklama
Ewelinka- ale ja Ci zazdroszczę tak częstych wizyt. Ja swojego dzidziola już miesiąc nie widziałam. :-( Oby do wtorku.

Olushia- hihi, ale fajny pomysł z basenikiem. Przynajmniej nóżki sobie pomoczysz i będzie choć trochę ukojenia z upałach. :zawstydzona/y: Ja mam w całym domu rolety pozasuwane, a wiatrak chodzi na pełnych obrotach w salonie.

Co dzisiaj pichcicie na obiad? U mnie kotleciki z piersi z indyka z serem i pietruszką. Uwielbiam, bo proste i idealne, gdy nie ma się pomysłu na obiad. :-D Przepis kiedyś wrzuciłam w wątku z jedzeniem. :-)

Ostatnia edycja:
Eli- bigos z cukinii? Aaa Kochana koniecznie przepis poproszę, bo u mnie jeszcze czegoś takiego nie było, a chętnie spróbuje, bo brzmi pysznie! :-D Bardzo poproszę. :zawstydzona/y:

czesc Dziewczyny,

przeszlam wczoraj pieklo. Jesli ktos narzeka na polska sluzbe zdrowia, to zapraszam na Wegry. Do teraz probuje dojsc do siebie. Na umowione(!) USG czekalam ponad 4 godziny. Prawie sie poplakalam. Potem okazalo sie, ze mam wielowodzie i jakies guzy na macicy. W zwiazku z wielowodziem kazano mi zrobic ekg dziecka - termin na 23 sierpnia ( a ja prawie schodze z niepokoju). Okazalo sie, ze za ok 300 pln w tym samym miejscu zrobia mi to za tydzien. W przyszlym tygodniu mam milion badan, lekarz powiedzial, ze nie ma widocznych deformacji itd, ale bardzo sie boje. Czy ktoras z Was ma lub miala zbyt duzo wod?

przepraszam, ze tak o sobie, ale musialam sie wyzalic :(

sliwka bardzo wspolczuję, niestety nie pomogę bo nie znam tematu:(

u mnie na obiad nic, znowu mam fatalny nastroj, dziś kompletnie już nie radzę sobie, mam dośc siedzienia sama z dzieckiem. Uspiłam go, chociaż on nie sypia w dzien bo potem idzie spac kolo 23 godz dopiero, ale juz nie miałam siły.

Śliwka, ja też niestety nie pomogę :/ trzymam kciuki, by skończyło się tylko na chwili strachu...
A nie da rady umówić się jeszcze szybciej w innym szpitalu / ośrodku? Żebyś nie musiała się denerwować...

U mnie na obiad były mielone, ziemniaki i mizeria. Bez szału, ale w taką pogodę nikt nie miał siły stać w garach

Anula sama wizja wizyt super ale szpital brrr nie życzę... mmm kotleciki musze tez kiedyś znowu zrobic. Ja dziś mam lasagne ;-) właśnie sie piecze :-D

sliwka nie pomogę... ale trzymam kciuki by bylo dobrze i tak będzie! :-)

eli przepis koniecznie wstaw :-D bigos z cukinii brzmi bombowo.

reklama
Co dzis na obiad hmm :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1405775541.063661.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405775541.063661.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405775541.063661.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 39

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry