reklama

Grudzień 2014

reklama
Witam sie po kilku dniowej przerwie. Musialam troche nabiegac sie po szpitalach I podniesc Mame na duchu.

Magda mam nadzieje ze juz lepiej z ta wysypka I goraczka... Tutaj po 20 tygodni idziesz na ER I traktuja cie jak jajko nawet nie trzeba czekac w kolejce od razu cie przyjma z byle czym....

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :)
Ja jak zawykle musze sie naczytac jak wstane i czasem ciezko nadrobic zwlaszcza jak spieszymy sie rano.
Ale dzis usiadlam i ogarne troche mam chwile :) Jedziemy dzis na USG polowkowe! :D nie wiele sie pewnie dowiem bo dopiero na wizycie sie dowiem wszystkiego a to za tydzien ale moze jakas polozna dorwe w szpitalu i mi cos powie :)

Ruchy czuje dosyc intensywne zawsze jak usiade widac moje baby lubi byc kolysane :)

W sobote mamy sesje foto rodzinna na plazy :) nie moge sie doczekac :D

agrafka super ze urlop udany :)

cypryda po figlach slyszalam ze tak bywa ze baby wtedy spokojne ukolysane i smacznie spi :)

kasiakulek sliczne oczeta ma Twoja corcia. Swiat jest niesprawiedliwy ze tak rozne choroby dotykaja dzieci :( A jak ta dolegliwosc okreslil lekarz z tymi skokami cisnienia? Bedziesz brala tabletk dokladnie na co?

magda przegon w cholere w koncu te chorobska!

slonko zycze powodzenia na USG :) ja mam po Tobie

dusienka przykro mi z powodu babci :( i trzymam kciuki za wizyte

ulenka ale Ty niecierpliwa :) mozesz umowic sie prywatnie na badanie 3d/4d to wtedy nie musisz nic mowic chcesz i tyle przynajmniej u mnie tak jest. Tez bylam niecierpliwa i poszlam w 16 tyg :D a dzis sie potwierdzi jak sie baby nie schowa :) ale jak juz potwierdza ruszam na zakupy ;p

kulka gratuluje ruchow :) ja tez pozno poczulam jak na 2 ciaze bo w 18 tyg dopiero

sliwka widzisz podobna sytuacja do mojej na pogotowiu nagadali mi glupot a pozniej lekarz ze wsio ok niepotrzebnego stresu sie najadlysmy :/ a ja bylam prywatnie na 3d fanie bylo :) ale w 1 ciazy bylam w 30 tyg chyba i powiem ze lepsze "efekty"

To chyba na tyle ide sie szykowac i lecimy na szpital :D

Milego dnia dziewczynki

Czarna - powodzenia na polowkowym

Sliwka - niestety tak czasami jest ze co lekarz to opinia. Ja sie obawiam co jesli by bylo odwrotnie - lekarz przeoczy cos a nie sprawdza sie go przeciez u innego bez powodu.

Ja juz mialam 3D w 12 tygodniu bo mialam prywatnie przeprowadzane badanie Ale to jeszcze nie do konca bylo widac to 3D. Teraz ide na polowkowe z filmikiem:) Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze:)

reklama
Dzieki dziewczyny juz w metrze siedze :)
Czy ktoras z Was ma takie kolatanie serca? Szok weszlam pare schodkow wnioslam wozek a serce walilo mi przez chwile jakbym conajmniej z 20km przebiegla :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry