Ulenka, zawsze możesz powiedzieć, że przede wszystkim chcesz sprawdzić, czy z maluchem wszystko w porządku, a ta płeć to tak przy okazji. I tak nigdy nie ma pewności, że się dziecko nie wypnie
A co do terminu, to powiedz, że w takim a takim przedziale w tygodniach. Zresztą, jeśli prywatnie, to raczej aż takiego obłożenia nie będzie.
Qraa, też miałam w 12 3d/4d, to ten obraz momentami wyglądał trochę przerażająco. Na połówkowym to już z pewnością ze względu na rozmiar wygląda lepiej.
Czarna, może Ci po prostu ciśnienie tak podskoczyło? W zależności od dnia czasem bywa tak, że nawet jakbyś podniosła swoje wspaniałe ciało z łóżka, to byś się czuła, jak po maratonie.
Qraa, też miałam w 12 3d/4d, to ten obraz momentami wyglądał trochę przerażająco. Na połówkowym to już z pewnością ze względu na rozmiar wygląda lepiej.
Czarna, może Ci po prostu ciśnienie tak podskoczyło? W zależności od dnia czasem bywa tak, że nawet jakbyś podniosła swoje wspaniałe ciało z łóżka, to byś się czuła, jak po maratonie.
ale zrowno denerwuje,normalnie hustawka nastrojów
ciekawe co on mi chce tam robic heh
no nie wiem sama co mi się stało, ale koło 7wieczorem wzięłam i umyłam