Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biedna :-( Może to lepiej,że jesteście w szpitalu. Zawsze to pod okiem lekarzy. Zdrówka dla niej i sił dla Ciebie. Oby szybko zaczęła zdrowiec, żebyście mogły wrócić do domku!Evi_dzi Z tym stawianiem macicy, to nie czułaś tego w ogole?Co powiedział lekarz po wizycie? trzymam kciuki![]()

Makrofag, cieszę się, że u Ciebie wszystko lepiej, tzn że wyniki dobrze i z maluszkiem również. Co do serduszka, to może się jeszcze okazać, że za parę tygodni plamka zniknie i nie będzie po niej śladu. Także gratuluję zdrowego synusia!

Pani kazała wyrównać wyniki dietą i wyrównałam, ale nie wiem, czy będzie wystarczająco usatysfakcjonowana, żeby mi insuliny nie przepisać
pada sobie deszczyk pomalu,delikatnie i jest w koncu czym oddychac.
Dla Ciebie kochana też przesyłam życzenia zdrowia i oby brzuszek juz nie bolal...pewnie to tylko z nerwow. No i szybko wychodzcie ze szpitala do domku zdrowe i usmiechniete.
chłopak będzie następnym razem:-)
przypasila mi taka z bakaliami i normalnie sie trzeslam na jej widok hahah i do tego codziennie musialam zjesc piknik country i pilam mnostwo coli o i pomarancze kg pozeralam,teraz mam inne apetyty no ale zobaczymy co bedzie dalej...