ulenka ja kiedys tez kupowałam przez internet ale w chwili obecnej jestem tak nie zdecydowana,ze wole isc i pomacac
eli ja to jezdze bez pasow bo mi przeszkadzaja
a popatrze i ja z adapterem cóz to takiego...
oomamba mnie skóra swedziała a ze moj brzuszek zrobil sie pokazny to nie widziałam az maz mowi ze rozstepy mam na spodzie brzuszka
anula no za jednego 300 (2 kanały)a drugi 450(3 kanały). Będziemy kupować chyba używany wózek.po 1 corce wydaliśmy jak i fotelik itd... ale sami nie wiemy. jak uzywany to 2 w 1 a jak nowy to 3 w 1. poki co ogladam;-)
My jutro chata wolna bo rodzice wyjezdzaja:-) lubie jak jada gdzies tak fajnie odpoczac czasem:-)A myslałyscie o pampersach jakich bedziecie uzywac dla babli???
MAGDA UK A TY GDZIE SIE PODZIEWASZ JAK SIE CZUJESZ???

eli ja to jezdze bez pasow bo mi przeszkadzaja
a popatrze i ja z adapterem cóz to takiego...oomamba mnie skóra swedziała a ze moj brzuszek zrobil sie pokazny to nie widziałam az maz mowi ze rozstepy mam na spodzie brzuszka

anula no za jednego 300 (2 kanały)a drugi 450(3 kanały). Będziemy kupować chyba używany wózek.po 1 corce wydaliśmy jak i fotelik itd... ale sami nie wiemy. jak uzywany to 2 w 1 a jak nowy to 3 w 1. poki co ogladam;-)
My jutro chata wolna bo rodzice wyjezdzaja:-) lubie jak jada gdzies tak fajnie odpoczac czasem:-)A myslałyscie o pampersach jakich bedziecie uzywac dla babli???
MAGDA UK A TY GDZIE SIE PODZIEWASZ JAK SIE CZUJESZ???