• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

reklama
EStranea CYpryda dobrze mówi, najlepszą opinię wyda pani w przedszkolu. Ja bym pewnie mojego leciała odebrać wcześniej, bo ja peniw baardzo bym to przezywała. Za rok czeka nas to samo, i sama myśl o tym mnie przerasta, bo Arek nie przepada za obcymi, za dziecmi też nie bardzo, jest bardzo do mnie przywiązany.

U mnie burza...

Jopal, zanag trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze, nie moze być inaczej! Jopal przynoś nam tu wieści o dziewczynce!

Jopal ale zostaw mi tą 1 dziewczynke...plissssss :-D:-D
Zanag a Ty juz wiesz kogo nosisz pod serduszkiem? czy też w jakiejś kolejce stoisz?
Trzymam kciuki za Was kochane i za Wasze dzieciaczki też:-)

Nie wiem jeszcze :( ale mam nadzieję, że jutro się dowiem
Dla mnie chłopczyk byłby wymarzony... ale jeśli wyjdzie dziewczynka to też będę szczęśliwa :)

Anula to oczywiscie za ciebie też kciukasy jakże by inaczej! Ja mam w poniedziałek. Dziś byłam zrobić badania.
Z rana nasikałam do pojemnika i zostawiłam w ubikacji, za jakąś chwilę Arek przyleciał i mówi że olej znalazł, a to własnie moje siki były:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry