reklama

Grudzień 2014

Witam nowe grudniowe mamusie!
Kama piekna beta!

Ja, tak jak Argissa, mam dyskomfort w podbrzuszu.
Taki dziwny, nie jak na @ już, raczej takie rozpulchnianie.
Ale czasami mnie boli jak się narobię :/
Piersi bolą, szczególnie jak chodzę.
No i rano w autobusie jest mi niedobrze, ledwo dojeżdżam do pracy :/

No i tyle :D

reklama
PaulinaMaria gratulacje :)

Zabeczka mnie do tej pory nie bolaly ale i teraz nie ma tragedii bola to bola ale tak troche, a mdlosci nie mam wogole poki co ale i w pierwszej ciazy nie mialam

Ewelinka trzymamy kciuki za bete &&&

Nanowi u Was zimno? Jeszcze dwa dni temu siedzialam na ogrodku popijalam herbatke a dzis wstaje a tam snieg!!!!! Brr :/

Katjana ja wstane rano co mam opoznienie 6h a juz mam co nadrabiac a 2 dni to wyobrazam sobie :p

Perrie jak tam rozmowa?

Estranea witaj:)

Kasiekz bardzo mi przykro :(

K8libby ja tez uwazam ze wqurwienie to jeden z objawow ciazowych :-)

Fimka ja tak samo mam jak sie duzo nachodze albo nasprzatam to tez czuje dyskomfort w podbrzuszu chy a nasze fasoleczki daja nam do zrozumienia "mamo odpoczywaj wiecej" :-)

Mam nowy sposob ma odp z telefonu :) czytam na tablecie a odpisuje na telefonie he i jestem na biezaco :D tylko literowek duzo robie na telefonie :/ i pozniej musze edytowac :p

Ostatnia edycja:
reklama
Jutro mam wizytę.... zobaczymy co powie. Boje sie strasznie a myślałam ze beta mnie uspokoi

Rozumiem Cie bardzo dobrze ja wylam caly dzien jak mi lekarz zadz ze mam za niska bete.... Az rozstroju zoladka dostalam :/ ale wszystko okazalo sie ok nerwy okazaly sie nie potrzebne

Cytat z artykulu "Osiągając poziom 1.200-6.000 mIU/ml wzrost spowalnia podwojenie następuje co każde 72-96 godzin."

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry