reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

reklama
Witajcie :-)
Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie do swego grona :)
Zanag - śliczna fotka,
Anula, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń,

A na zajęcia w szkole rodzenia niestety wczoraj nie dotarłam :-( przeciągnęło mi się spotkanie w pracy i nie zdążyłam, może się uda następnym razem.

Oj, szkoda Iskierko. Liczyłam na relację ;) Chodzisz do bezpłatnej, czy przepadła kasa?
W szpitalu który na 99% wybraliśmy nie ma szkoły. A podobno najlepiej wybierać przyszpitalne, ze wzgl na konkretne warunki?

hello :))
anula - najlepszego... :))
zanag - śliczny i jak dobrze patrze to faktycznie chłopczyk :p
agrafka - dbaj o ząbki skoro takie kruche - marsz do dentysty :)
paulina - dużo zdrowia, ja odpukać z rok już nie miałam kataru ani żadnego przeziębienia - małżeństwo mi służy ehehe
iskierka - to super że za darmo, ja też bym się wybrała w szpitalu w którym mam rodzić też jest za darmo ale trochę daleko aby dojeżdżać często na zajęcia.

Kurde kolejny dzień ochłodzenia niby fajnie ale mam nadizeje że w sobote to już się znowu rozpogodzi bo mamy grillaa rocznicowego :))

Witam:-)
Widze,ze nowa mamusia dolaczyla:-) super,rozgosc sie i zagladaj do nas czesto.
Wczoraj wieczorem niby poczulam troszke jakies szmeranie w brzuszku wiec na chwile sie uspokoilam ale dzis znow cisza... Uspokajam sie,ze jest wszystko dobrze ,bo przeciez nie moze byc inaczej ,ale w srodku czuje jakis niepokoj. Moze poprostu malenstwo jest tez juz zmeczone tymi upalami i nawet ruszac sie nie chce.

Co do remontu, to juz jest jakis wyglad ale do konca jeszcze chocho. Wybralam wczoraj kolory scian ,ale farby nakladac beda dopiero w przyszlytm tyg,wiec jeszcze troche musze sie przemeczyc. Juz bym chciala koniec,ale dobre chociaz to ze juz sie zaczelo:-)

Anula 100lat Kochana! rozumiem,ze zmiana na 2jeczkę:-)

reklama
Ula - mój maluch reaguje praktycznie zawsze na kąpiel w chłodnej wodzie :-) siedzę jakiś czas w wannie trzymając rękę na brzuchu i w 99% zawsze poczuje kopniaka :-) jeśli jedzenie słodkiego nie działa to wypij szklankę zimnej coli - to też u mnie działa.
No ale też uważam że nie ma się czym martwić, ja też często denerwuje się że młody mniej się rusza po czym za jakiś czas daje o sobie mocniej znać :-)

Anula - 100lat Kochana! :-)

Do góry