Nosz k...wa! Właśnie mi mąż kazanie wygłosił, że skoro mam uczulenie na białka mleka i gluten to mam natychmiast przestrzegać diety, bo dziecko będzie miało PRZEZE MNIE alergię... Zaraz wyjdę z siebie z wściekłości!! Grrr
reklama
Witam si I ja wlasnie wrocilam z dalekich jezior, bylismy na wedkowaniu
Nawet zlapalismy smaczne rybki I mielismy super obiadek!
Ja nadal biore witaminy, duphaston odlozylam w 12-tym tygodniu, nawet jak brzuchol sie stawia, lekarz mi nic nie przepisal....
Ja nadal biore witaminy, duphaston odlozylam w 12-tym tygodniu, nawet jak brzuchol sie stawia, lekarz mi nic nie przepisal....
czarna2532
Fanka BB :)
Witam sie u mnie porannie
piekny mam poranek ale pozniej znow prawie 30° bedzie :/
Ja biore tylko witaminy prenatalne plus dha.
Sniadanko zjedzone (gofry z nutella) heh i trzeba sie zbierac dzis mala znow ma klasy.
Pozdrawiam
Ja biore tylko witaminy prenatalne plus dha.
Sniadanko zjedzone (gofry z nutella) heh i trzeba sie zbierac dzis mala znow ma klasy.
Pozdrawiam
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
zanag wlasak to jest z facetami...a jak by mieli sami przestrzegac diety to chyba by oszaleli po jednym posilku. Nie denerwuj sie tym gadaniem.
czarna mialam juz ost pyt co to te klasy?
czarna mialam juz ost pyt co to te klasy?
czarna2532
Ulenka corka chodzi 3 razy w tyg po 3h na takie zajecia dla 3 latkow. Ucza sie literek, maluja, lepia plasteline, spiewaja itp
od wrzesnia do przedszkola idzie i tak od roku chodzi na takie zajecia bedzie latwiej w przedszkolu chocby z jezykiem i przystosowaniem sie 
iskierka81
Początkująca w BB
Zmykam, życzę wszystkim udanego weekendu :-)
Anula1988
Halo Dziewczynki!
Mój dzidziuś też ciągle aktywny, ruchy są widoczne i namacalne przez brzuch, bardzo się z tego powodu cieszę!
Jopal- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Iskierka- gratuluję takiego dużego już dzidziusia.
Lili- mam nadzieję, że wypoczęłaś nad jeziorkiem.
Zanag- nie denerwuj się Kochana. Nie daj się wyprowadzić z równowagi.
U mnie wczoraj przybyło z okazji urodzin wiele niezapowiedzianych gości. Na szczęście miałam trochę jedzenia, więc udało się wszystkich ugościć. Zaraz się zabieram za gruntowne porządki, bo jutro wyprawiam oficjalnie urodziny, więc jutro od rana stoję w kuchni przy garach.
Mój dzidziuś też ciągle aktywny, ruchy są widoczne i namacalne przez brzuch, bardzo się z tego powodu cieszę!
Jopal- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Iskierka- gratuluję takiego dużego już dzidziusia.
Lili- mam nadzieję, że wypoczęłaś nad jeziorkiem.
Zanag- nie denerwuj się Kochana. Nie daj się wyprowadzić z równowagi.
U mnie wczoraj przybyło z okazji urodzin wiele niezapowiedzianych gości. Na szczęście miałam trochę jedzenia, więc udało się wszystkich ugościć. Zaraz się zabieram za gruntowne porządki, bo jutro wyprawiam oficjalnie urodziny, więc jutro od rana stoję w kuchni przy garach.
reklama