kar1986
25.05.2009
Witam anula napisz mi proszę co składa sie na te 5 posiłków i co wykluczyłaś. Bo moja waga tylko rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

napisz pare slow o sobie bysmy mogly Cie lepiej poznac.
Na prawdę fajnie jest wiedzieć, że ktoś tu na mnie czeka :-)
Trochę się zmartwilam. Mam 24 tc a dno macicy na wysokości 31 tc. Lekarze mówią,że jest to 4 ciąża,więc z tego powodu dziecko jest większe. ( No i tu akurat się zgodzę,bo każde kolejne rodze większe). Za 3 tygodnie zrobią usg. Jeśli faktycznie córcia szykuje się spora,to być może będą musieli skończyć ciąże zaraz po 37 tc :-( Ja bym tak nie chciała,bo po co maluszka wywlekac tak szybko,ale z drugiej strony,jak ma macica nie wytrzymać....ehhh.....zawsze coś.
No i tyle wieści.hej kochane![]()
ja na szybko dzisiaj (zabiegany dzień) znalazłam warsztaty jakby któraś była chętna darmowe, ja się zapisałam mimo że to jeszcze 2 miesiące ale miejsca ograniczone![]()
Warsztaty Mamo to Ja | Baby online
![]()
(lepiej niż róż
)
jutro zadzwonie do nich co sie dzieje czy tak mi beda placic czy to rata czy co