• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Anula - ja żaden ekspert w lumpkach. Dziewczyny chwalą się nowymi cudeńkami kupionymi za grosze! U mnie sprawdza się konsekwentne chodzenie do sprawdzonego sklepu. Wiem, że nawet na wyprzedaży coś tam utrafię :) Bodziak za 10 zł z używek to żadna dla mnie okazja jak za 17 zł kupię na allegro nową firmowkę. I tyle :)

reklama
Annte- ja też myślę, że powinno się połączyć te wątki, bo faktycznie nie wiadomo już gdzie co pisać. Jak wyszło badanie glukozy??

Oomamba
- jaaa, ale smaka narobiłaś mi na takie faszerowane naleśniki, mniam! Hihi, ale się uśmiałam z tych rękawów w kurtce. Co do ciuszków firmowych, to prawda są niestety drogie.

MadziaUK
- mnie też zaczyna kość łonowa boleć, czuje jakby się rozpychała, nieprzyjemne uczucie, zwłaszcza, gdy przekręcam się z boku na bok.

a ja uwazam, że temat wozków powinien być stworzony jako osobny wątek, bo jako doswiadczona mamuska wiem, że wybór wozka spędza sen z powiek ciężarowkom i mozna o nich dyskutować godzinami:)

Kochane ja się witam i odnośnie wątków tylko póki co.....pomyślcie dobrze. Za 3-4 miesiące urodzimy, wątek o wyprawce ucichnie i wówczas według mnie ten zakupowy będzie jak najbardziej ok. Oczywiście jeśli wolicie połączyć,bo wolicie mieć je razem......no problemo ;-) Poczekajmy co inni na to :-)

Oomamba ciuszki next wypadają drogo. Nie ma co ukrywać. Jakościowo sa super,ale mi żal wydać tyle na coś,co użyję np miesiąc :-P Starszym juz nie żałuję,bo wiem,że warto. U nas jak wyprzedaż,to do 70% i wtedy coś fajnego można kupić. Ale znowu warto szukać w lampeksach,bo oni często odsyłają rzeczy z nowych kolekcji. Podam przykład mój ostatni. Kupiłam te jeansy ciążowe i wybrałam za duże ( on line). Oddałam ( zaraz jak w sklepie przymierzylam,bo wybieram sobie zawsze darmową dostawę do sklepu) i babka je sruuuu w taki kosz. Pytam z ciekawości co z tym będzie,a ona, że pojedzie za granicę :-) Chwilkę z nią gadalam jeszcze,bo mi zamawiala właściwy rozmiar i tak to właśnie chodzi. Klient kupił,nie spodobało się,oddał i już idzie to do lumpeksow.

Miłego dnia Wam życzę!

Magda - ja podobnie (staram się) podchodzić do ciuszków. W lumpku kupuję wyłącznie r. 56 cm , które albo wykorzystam albo i nie. 62 to już nówki, ale jak coś mi wpadnie w tym rozmiarze z używek (zwł pajacyki, bo one najdroższe) to też nie pogardzę :)

Z kolei słyszałam od koleżanek z odhowaną trzódką, że przy wprowadzaniu stałych pokarmów (5/6 mc plus) znów królują lumpki, bo ciuszki ciężko się dopierają? Coś w tym jest, malutkie używki zazwyczaj są w stanie bliskim ideału, te większe miewają odbarwienia

Dziewczyny moj gin mierzył szyjkę i ma 3,7 cm wiec jest ok. Jest dluga i zamknięta. Kubuś główką w dół :) gin dostał sprzęt 3d4d i na mnie testowal ale niestety nie mual papieru by wydrukować ale chociaż sobie po oglądałam. Jest śliczny :D. Gin powiedzial ze takie twardnienia to ćwiczenia macicy. Chyba ze będą bolesne, regularne to wtedy do niego dzwonić. Morfologia, mocz idealnie :)

Super Ewelinka :) 3d/4d jest genialne!! Dostałaś chociaż płytkę? Ja średnio raz na tydzień oglądam maluszka... Małe uzależnienie ;)

Mi też zaczyna twardnieć brzuch, dzięki Tobie nie będę się tym stresować... za bardzo :)

reklama
Ja bym połączyła wątki a utworzyła wózkowy. Zakupy dla maluchów szybko się nie skończą nawet po porodzie, a nawet jeśli to można kontynuować wątek zakupowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry