Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Eli jak to jakie? Ogólnie mówiąc daje dziecku gorszy start,bo przecież mm to samo zło. Bo dzieci na butli chorują i mają alergie etc...serio.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

JAk urodziłam Arka, to powiedziały że TRZEBA karmić piersią bo nie mają warunków do karmienia butelką i odciagania pokarmu, bo przeceiżto wszystko TRZEBA wyparzać po kazdym uzyciu. W domu niczego nie wyparzałam (no, kilka razy się zdarzyło) i było ok, ale cóż, każdy powod jest dobry.
Moje cycki i ja decyduje 
) w poprzednich ciążach od początku tyłam na potęgę,, teraz jem tak samo nic mniej nic więcej a kilogramy stoją, a że sporo ważę bo nadwyżka z poprzednich ciąży została to lekarz nawet pochwalił, że wcale nie muszę przytyć bo mam spory zapas energetyczny, więc oby się udało utrzymać taki stan do końca chociaż właściwie nie mam na to wpływu.