Dzień dobry!
Pierwszy dzień lenistwa udany, najbardziej popołudniowa drzemka. Już po jednym dniu czuję się lepiej i mam więcej siły
przynajmniej psychicznej. Zwyczajowo obudziłam się o 5 (bez budzika), pewnie trochę potrwa przestawienie się na bardziej ludzkie godziny?
Od rana nadrabiam braki w czytaniu i poza obiadem nic dziś nie mam zamiaru robić
Od jutra zacznę szukać bardziej produktywnych zajęć.
Pozdrawiam Was ciepło i życzę udanego dnia!
Pierwszy dzień lenistwa udany, najbardziej popołudniowa drzemka. Już po jednym dniu czuję się lepiej i mam więcej siły
Od rana nadrabiam braki w czytaniu i poza obiadem nic dziś nie mam zamiaru robić
Pozdrawiam Was ciepło i życzę udanego dnia!

A w pon za jedna ksiazke do przedszkola bede musiala zapl 80zł normalnie rozboj w bialy dzien! 
Nie było mowy o cytrynie czy dodaniu do tego zimnej wody. W końcu się udało i najpierw wszystko mi się cofało, ale ciągle połykałam ślinę, aby nie zwymiotować. Gdy Panie pielęgniarki nie widziały, to szybko wzięłam sobie mikro łyczka mojej zimnej wody z butelki schowanej w torebce, wiem, że nie powinnam, ale naprawdę bym wymiotowała. Gdy nudności przeszły, to automatycznie zaczął boleć żołądek.
Nie, nigdy więcej tego wstrętnego badania. Jedynie pocieszającym był fakt, że mojemu dziecku chyba bardzo smakował ten napój, gdyż do teraz buszuje w brzuchu jak szalony, mój kochany.