reklama

Grudzień 2014

Drogie mamusie :)
Jestem ogromnie wdzięczna każdej z Was, która znajduje na to chwilę na wypełnienie ankiety (dostępna w działce ankiet). Jestem położną całym sercem i u kresu studiów psychologicznych, bez waszej pomocy nie udało by się ich pozytywnie ukończyć.

Gorące dzięki wszystkim mamom, które już wypełniły ! Każda ankieta jest na wagę złota! <3

Ostatnia edycja:
reklama
Mam pilne i ważne pytanie do dziewczyn po cc. Jak goi wam się rana. U mnie przebiegało to bezproblemowo aż do wczorajszego rana. Kiedy to rana w jednym miejscu ba odcinku 1, 5 cm się lekko rozsklepila i zaczęła lecieć z niej krew, której jak stoję nie mogę zatamowac. ..jak leze to jest w porządku i nic nie leci, wystarczy wstać i płynie krew. Oczywiście dzwonilam do lekarza głównie po to by zapytać jak że zdjęciem szwow i wspomniałam o krwawienie na co powiedzial.ze się zdarza... jak jest u was? Bo mi nie wydaje się to normalne. Oczywiście pryska ranę octeniseptem.

Eh. To już nie wiem co robic, a zaczęło się od tego, że końcówki nici przykleily się do cięcia i wydaje mi się ze się w nie lekko wrosly, i jak wstalam to wyszły spowrotem z rany i się zaczęło... teraz chwilowo nie krwawie, założyłam opatrunek i będę obserwowac

Opatrunek zrobiłam jedynie w miejscu z którego leci krew. Reszta goi się . To już 7 dni po cc... w normalnej sytuacji miałabym juz dziś ściągane szwy, ale ze względu na święta będzie to robione w poniedzialek, bo nie wyobrażam sobie teraz :/ wydaje mi się ze krew znalazła sobie ujście w tym miejscu bo akurat nad tym był wcześniej saczek ....

Saczęk miałam przez pierwszą dobę w szpitalu. Później go ściągnięto. Pewnie podjechał abym na izbę ale nie chce panikowac, boje się ze mnie zostawia a nie mam z kim małego zostawic

reklama
Martia nie mogą na siłę Cię przyjąć tym bardziej ze wiedzą że w domu masz maluszka.

Jopal naprawdę drenażu u Ciebie nie zakładali ani razu? Mi za każdym razem zakładali.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry