qraa dobrze ze pojechaliście i zostaliście na oddziale. Zawsze lepiej dokładnie przebadać i być pewnym o zdrowie maleństwa. W tym przypadku to nawet nie ma co się zastanawiać.
Innego słusznego wyboru brak ;-) nie mniej jednak życzę by wszystkie badania wyszły dobrze a Ty się kobietko oszczędzaj!!
Dziewczyny co do ciążowego wieku... ja mam 24 lata... dla jednych mało, dla niektórych ok... Ja od zawsze pragnęłam i marzyłam o dziecku. Razem z Mężem staraliśmy się baaardzo. Wreszcie nasze marzenie się spełnia ;-) Mimo że jest trochę stresów bo ciągle się martwię o Kubusia to jestem teraz najszczęśliwsza na świecie :-) także wiek nie zawsze wiąże się z odpowiedzialnością.
Gosia91 kochana jak brzuch? przestał boleć?
estranea ja do Lidla wybrałam sie dzisiaj ;-) kupiłam dwa dresiki, dwie pary skarpetek i dwa bodziaki ;-) przedtem w gazetce podobały mi się jeszcze koszulki ale na żywo były wg mnie troche za szerokie przy szyjce i nadruk już teraz wyglądał nie bardzo więc po praniu byłaby pewnie masakra. Pościel która na obrazku wyglądała ładnie na żywo cienka i sądzę że po praniu by się przecierała. No ale z zakupów ogólnie jestem zadowolona
oomamba ja odwrotnie ciuszki które juz zakupiłam dla Kubulka potrafię oglądać i oglądać ;-) przy tym się powzruszam hihi
tymcia witamy i rozgość sie z małym wojownikiem na forum ;-)
zanag teraz trochę się pomeczysz ale pomyśl jak będzie pięknie ;-) a małżeńskim łożem jeszcze trochę i będziesz musiała sie dzielić z maluchem więc przyzwyczajaj się do mniejszej ilości miejsca hihi
Jopal udanego remontu :-)
Eli ja tez nie mam nic do szpitala ale ciągle mi się wydaje że to za szybko jeszcze... tylko żebym za długo nie odkładała... więcej przyjemności sprawia mi kompletowanie dzięciecej wyprawki niż myślenie o galotach, koszulach, podkładach, wielkich podpaskach i spadochronach na cycki
Ulenko oby wstydniś na kolejnej wizycie sie pokazał i mamy nie trzymał w napięciu ;-) strojenie domu to też przyjemne zakupy :-)
Anulka cieszę się że obyło się bez antybiotyku i powoli wracasz do zdrówka ;-) oby już choróbsko nie zaatakowało. Uff to dobrze że nie tylko Kuba tak wali na dole ;-)
Madzia uk, Magda singh, Slonko co u Was?
Ja zaraz muszę zacząć obiad pichcić, dziś zapiekanka ziemniaczana z mielonym ;-) zrobię więcej co by było na jutro bo chce rano jechac oddać mocz i krew na badania by na czwartkową wizytę świeże były. A teraz podjadamy z Kubusiem czekoladowe flipsiki