Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
też w to wierzę że dotrwam, niestety dzidziuś już jest niziutko i mocno napiera a szyjka tez nie za bardzo chce trzymać, ale staram się leżeć jak najwięcej, byle jeszcze 2 miesiące wytrzymać i będzie super
I tak jak wiele z nas podejrzewało główny dogorywa. Szkoda trochę, bo dziewczyny które nie mają dostępu do zamkniętego nawet nie maja szans się wykazać bo nikt tu nie zaglada.
NO ja bym pisała, ale tak samej do siebie to głupio trochę ;-)
Powodzenia dziewczyny. Dużo zdrówka Wam życzę i szczęśliwego rozwiązania
U mnie na szczęście bialka i leukocytów w moczu już nie ma, wyniki krwi OK. infekcja chyba też zaleczona.
Polecam Wam taki żel jesli któraś się z boryka z tym problemem
By antybiotyk nie zafundował Ci grzyba - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie
więc czeka mnie jeszcze glukoza...
pene nie uciekaj,nie uciekaj,musimy widzieć , że Ty faktycznie się udzielasz...a potem bez problemu dostaniesz zaproszenie na zamknięty. Pow mi dlaczego częściej się nie odzywałaś skoro jesteś tu już od lipca??