reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Uff, na wizycie u gina okazało się, że pęcherzyk pękł, więc szansa w tym cyklu jest [emoji108]

Day upy widziałam w reklamie, ale skoro mówicie, że mają dobry skład to może rozejrzę się za nimi [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka, u nas załapałam się na te legginsy cudem, bo zawsze jak jest jakaś kolekcja plus size, to ani się nie obejrzę, a już nic nie ma [emoji16]

Tyle chodzę do lidla i ich nie zauważyłam [emoji16] albo zauważyłam tylko zignorowałam sądząc, że tam też jest cała tablica Mendelejewa [emoji23]

Zgrzeszyłam wczoraj, zjadłam 4 kostki czekolady :/ ale to był efekt negocjacji z moją nieodpartą chęcią na kebaba [emoji16]

Cóż to za grzech 4 kostki :) a na pewno lepsze to niż kebab! Ja przy sobocie też mam wagę w poważaniu - robię dziś cheat meal w wersji domowo-zdrowej: burgery wołowe w bułkach gryczanych z domowymi frytkami z pieca :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja:)
Jak to się stało że przegapiłam ten wątek:o Przeglądam sobie dziś forum i widzę ten temat,myślę sobie "znowu temat zdublowany to wejdę i zaproszę dziewczyny na nasz wątek"...Jakież było moje zdziwienie jak zaczęłam czytać:o

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia niezmiennie podziwiam!!!Jesteś niesamowita:*
Kasia Ty też bardzo dużo zgubiłaś:o Czemu się nie chwaliłaś?!
Ka.podaj przepis na pierogi:)
Macie przepis na zdrowszą pizze?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Zuza, witamy :)

Podaję przepis na ciasto na pierogi:
250ml ciepłej wody, 1 jajko, 2 łyżki oleju, 0,5kg mąki orkiszowej. Farsz zrobiłam z mięsa drobiowego z rosołu i suszonych grzybów. Trzeba gotować ciut dłużej niż zwykłe :)

Pizzy jeszcze nie robiłam, ale planuję zrobić tą niedługo: Link do: Zdrowa pizza na pełnoziarnistym spodzie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry