reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ja kiedyś wazac ok65kg twierdziłam że jestem gruba... Zamiast racjonalnej diety jako nastolatka stosowałam wszystkie możliwe diety cud... Chudlam 5kg, tylam 10... I tak non stop... Wyczynem było jedzenie jednego jogurtu dziennie...
W 1 ciąży przytyłam 27kg spadło tylko 1 0...
No i właśnie takim sposobem doprowadziłam się do tego stanu...

reklama
U mnie na Śniadanie 2 parówki.
Później jabłko
Na obiad zupa zarzutka, ziemniaki i schab smażony
Jaka zupa?[emoji33]
Tez mi smak na jakas zupe przyszedl tymbardziej , ze teraz u mnie zimno to do rozegrania sie przyda... ;)

Colorado1989 specjalistko od dan indyjskich hinduskich czy jakis tego typu, masz jakis przepis na dobra zupe w tych smakach? ;)

Jaka zupa?[emoji33]
Tez mi smak na jakas zupe przyszedl tymbardziej , ze teraz u mnie zimno to do rozegrania sie przyda... ;)

Colorado1989 specjalistko od dan indyjskich hinduskich czy jakis tego typu, masz jakis przepis na dobra zupe w tych smakach? ;)
Z ziemniakami, marchewka i kapustą kiszona [emoji16] pyszna

Oczekująca, frittata nie doczekała się zdjęcia, bo taka głodna jestem rano, że i tak poświęcenie 15 minut na zrobienie śniadania jest szczytem mojej cierpliwości [emoji23][emoji23] a zrobiłam że szpinakiem, szynką szwarcwaldzką i suszonymi pomidorami [emoji7] dziś wrzucę Ci jedną pyszna hinduską zupkę [emoji7]

Edysiek, nie dziwię Ci się, bo robienie dwóch/trzech wersji obiadów na jeden dzień to jest droga przez mękę ... A miłość do jedzenia to i mój problem [emoji23]

Mimi, cieszę się z basenu strasznie, ale nie mam z kim chodzić na basen [emoji23]

Oczekująca, frittata nie doczekała się zdjęcia, bo taka głodna jestem rano, że i tak poświęcenie 15 minut na zrobienie śniadania jest szczytem mojej cierpliwości [emoji23][emoji23] a zrobiłam że szpinakiem, szynką szwarcwaldzką i suszonymi pomidorami [emoji7] dziś wrzucę Ci jedną pyszna hinduską zupkę [emoji7]

Edysiek, nie dziwię Ci się, bo robienie dwóch/trzech wersji obiadów na jeden dzień to jest droga przez mękę ... A miłość do jedzenia to i mój problem [emoji23]

Mimi, cieszę się z basenu strasznie, ale nie mam z kim chodzić na basen [emoji23]
Ja z kolei rana wogole nie jestem glodna potem miewam napady glodu , nie umiem doczekac sie kolejnego posilku i najchętniej zjadlabym go w trakcie przygotowan :D

W takim razie czekam na zupke ;)

Gdybyś mieszkala blizej poszlabym z Toba [emoji14] tak to moge Cie telepatycznie wspierac i trzymac kciuki, zebys miala motywacje do chodzenia. :*

Zuza no wlasnie Ty w ciazy ! To o jakim odchudzaniu tutaj piszesz ? Pozniej bedzisz myslec o schudnieciu, teraz postaraj sie tylko jesc zdrowo i bez slodyczy...
Kurde.. ja tez kocham jesc i kocham słodycze... ;(

reklama

Niedługo będziesz mogła z Brunem [emoji16]

Do góry