reklama

Grzybica pochwy

Nasturtium

Fanka BB :)
Doradźcie- czy jeśli posiew tlenowy wyszedł bez żadnych patologii to i tak możliwe jest, że mam jakąś grzybicę? Czuję świąd, jest taki lekki biały nalot wewnątrz… mojego lekarza teraz nie ma, nie wiem, czy iść z tym do innego …

reklama
To może masz jakieś inne paskudztwo ?
Ja na pewno bym poszła do innego lekarza, po co się męczyć i stresować, czekając aż wróci Twój ?

To nie tak, zę on się obrazi, że go "zdradziłaś" i poszłaś do innego 😅

Wrócił „mój” lekarz, od razu stwierdził infekcję, mam brać fluomizin i pimafucort maść. Już kupione, ale czy ten pimafucort to dobra opcja, jak sądzicie? Trochę się obawiam, że może to za dużo na raz… Jak myślicie?

Btw, wiedziałam, że jak upragnione wakacje to coś się przypałęta #nie można pić podczas stosowania😉🥹😀

Wrócił „mój” lekarz, od razu stwierdził infekcję, mam brać fluomizin i pimafucort maść. Już kupione, ale czy ten pimafucort to dobra opcja, jak sądzicie? Trochę się obawiam, że może to za dużo na raz… Jak myślicie?

Btw, wiedziałam, że jak upragnione wakacje to coś się przypałęta #nie można pić podczas stosowania😉🥹😀
Jeśli lekarz zalecił 2 to brać dwa :)

Eeej, aż wstyd pytać, ale globulki będę wkładać pierwszy raz… w opór dawać? Całkiem duże to 😄.
W opór tzn? Za pierwszym razem kiedy mialam globulki popelnilam ten błąd że wsadziłam ją za płytko, w efekcie obudziłam się cała mokra, jakby posikana 😅 byłam wtedy w szpitalu, niezła wtopa. Także moja rada (a stosowałam globulki wiele razy) : na maxa głęboko zaaplikuj.

Jutro kończę kuracje fluomizinem, ale nadal czuję, że lekko swędzi… z wydzieliną to nie wiem jak jest, zaczęło się przedokresowe (tak podejrzewam) plamienie, albo sam okres (po prostu skąpy), mam opakowanie lacto vaginalu, więc pewnie będę już brała po @, ale teraz pytanie, czy miałyście tak, że fluomizin Wam nie pomógł, albo było nim przedłużone leczenie później?

reklama
Jutro kończę kuracje fluomizinem, ale nadal czuję, że lekko swędzi… z wydzieliną to nie wiem jak jest, zaczęło się przedokresowe (tak podejrzewam) plamienie, albo sam okres (po prostu skąpy), mam opakowanie lacto vaginalu, więc pewnie będę już brała po @, ale teraz pytanie, czy miałyście tak, że fluomizin Wam nie pomógł, albo było nim przedłużone leczenie później?
Jak dla mnie najlepiej się zawsze sprawdzał pimafucin. Ale może nie masz grzybicy, tylko inne paskudy. Warto poprosić o posiew, wtedy będziesz dokładnie wiedziała co jest nietak i jak to leczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry