Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja myślałam, że mam duże cycki, jak miałam rozmiar 70 F/GTaa. Ja mam to samo. 75 J, przy rozmiarze 38, oczywiście koszule muszę kupować 42 i przerabiać u krawcowej.
Jakieś konkretne treningi? Ja nawet nie wiem od czego zacząć.Możemy spróbować
Na to nie mam szans. Mogę coś w domu, ewentualnie rower lub bieganie. Ale potrzebuję "towarzystwa" dla motywacji.Ja trenuje pole dance, gorzej z dieta u mnie niestety:/
Ja praktykuję jogęNa to nie mam szans. Mogę coś w domu, ewentualnie rower lub bieganie. Ale potrzebuję "towarzystwa" dla motywacji.
O super pomysł. Muszę tylko poszukać czegoś na internecie. A może coś polecicie? Zależy mi na redukcji na początek. Dieta mi nie po drodze. Porzuciłam jedynie słodycze.Zawsze możemy zdawać sobie relacje że zrobione treningu, nieważne jaki on będzie, grunt żeby był.
Często w tygodniu ćwiczysz?Ja praktykuję jogęco prawda nie bardzo chcę chudnąć, jeszcze karmię, ale ćwiczyć lubię. Mogę towarzyszyć
![]()
Obecnie 2-3 razy w tygodniu po około 40 minut. Kiedyś ćwiczyłam codziennie lub prawie codziennie, ale niestety teraz nie mam na to czasu.Często w tygodniu ćwiczysz?
Jakieś konkretne treningi? Ja nawet nie wiem od czego zacząć.