jessica230198
Zaciekawiona BB
nie miałam wcześniej robionej cytologiiA kiedy wczesniej mialaś robioną cytologie? Wtedy wynik byl prawidlowy?
Bardzo Ci wspolczuje tego stresu w ciąży ale na pewno wszystko sie ulozy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie miałam wcześniej robionej cytologiiA kiedy wczesniej mialaś robioną cytologie? Wtedy wynik byl prawidlowy?
Bardzo Ci wspolczuje tego stresu w ciąży ale na pewno wszystko sie ulozy
Kochana to ile masz lat jesli mozna spytac? Jesli nie chcesz nie odpowiadaj.nie miałam wcześniej robionej cytologii
mam 24 tyle ze do nie dawna byłam dziewicą u z tego powodu brak cytologiiKochana to ile masz lat jesli mozna spytac? Jesli nie chcesz nie odpowiadaj.
Regularna cytologia jest bardzo wazna, moglaby zapobiec takim sytuacja, ale w tej chwili to oczywiscie nieistotne. Zycze Ci duzo zdrowia, bedzie dobrze, dbaj o siebie.
Hmm patrząc po Twojej historii wpisów na forum, to masz już 2 dzieci, z czego starsze ma już chyba 6 lat. Z tym dziewictwem to lekka przesadamam 24 tyle ze do nie dawna byłam dziewicą u z tego powodu brak cytologii
Hmm patrząc po Twojej historii wpisów na forum, to masz już 2 dzieci, z czego starsze ma już chyba 6 lat. Z tym dziewictwem to lekka przesada![]()