Pettitbelle
Fanka BB :)
Hej, czy któraś z mam karmiących piersią miała taką zmianę pod pachą i okazało się ze od karmienia ? Ciężko mi się wybrać do lekarza ale chyba będę musiała. Miękkie, nie boli, przesuwa się. Na węzeł to nie wyglada bo z wysoko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie używam bo praktycznie się nie pocę w ogóle…Może być od antyperspirantu
ja bym poszła do lekarza z tym, może zrobiła się jakaś torbiel, albo gruczoł zapchał.Nie używam bo praktycznie się nie pocę w ogóle…
Wybieram się w tygodniu. Zauważyłam dopiero teraz… z dzieckiem na piersi ciężko się wybrać i chciałam do tego czasu jakiejś otuchy, ze ktoś miał podobne od karmienia piersią. .. jakiś zastój czy cośGrucha pod pacha i ciezko sie wybrac do lekarza. A jak to zmiana zlosliwa? Nikt cie nie zdiagnozuje na podstawie zdjecia.
wątpię że to od karmienia piersiąWybieram się w tygodniu. Zauważyłam dopiero teraz… z dzieckiem na piersi ciężko się wybrać i chciałam do tego czasu jakiejś otuchy, ze ktoś miał podobne od karmienia piersią. .. jakiś zastój czy coś
Było robione usg piersi i węzła, fakt powiększony na 2 cm ale piersi ok. Już mam go z 1,5 miesiąca i nie malejemialam kilka tygodni temu podobnie i zniknelo po kilku dniach, okolo 6 jesli dobrze pamietam. obserwuj, mysle ze to byl zapchany gruczol jak ktos napisal u gory. ja piersia juz nie karmie wiec w moim przypadku to nie od karmienia, mysle ze u Ciebie moze byc podobnie. czytalam na jakiejs stronie ze do lekarza najlepiej sie wybrac po okolu 14 dniach bo wlasnie wtedy jesli nie zmaleje/ zniknie to lekarz bedzie wiedzial co robic. ale nie chce cie wprowadzac w blad, jesli czujesz ze konsultacja jest potrzebna to idz. wydaje mi sie tez ze u mnie to bylo mniejsze.