reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Poszłam dziś do lekarza z tą BETĄ 1776 i zrobił mi Usg . Nie zobaczył żadnego pęcherzyka :-( a to już początek 6 tygodnia , powinien być widoczny . Powiedział, że te aparaty które mają w przychodniach za NFZ są do kitu.
Kazał mi przyjść w czwartek do prywatnego gabinetu bo tam podobno lepszy sprzęt
Ciekawe czy to tak może być czy chciał mnie naciągnąć. A może tam nie ma żadnej ciąży?
Ja po becie 1600 poszłam za 4 dni i był pęcherzyk i ciałko żółte. Nie sugeruj się tygodniami bo ciąża może być młodsza a parę dni robi różnica.a wiesz kiedy miałaś owulację?moja ciąża jest jakieś 3 tyg młodsza ale wiem że to przez pozna owulacje

reklama
Czyli jak wtedy mniej więcej byłam w 5 tyg to według om to 8 tydzień więc na twoim miejscu bym się nie denerwowała[emoji3]

Ja po becie 1600 poszłam za 4 dni i był pęcherzyk i ciałko żółte. Nie sugeruj się tygodniami bo ciąża może być młodsza a parę dni robi różnica.a wiesz kiedy miałaś owulację?moja ciąża jest jakieś 3 tyg młodsza ale wiem że to przez pozna owulacje
Według moich obliczeń i obserwacji owulacja była 29 lub 30 kwietnia. Dziewczyny bardzo dziękuję za wsparcie i dobre słowa dla STAREJ PIERWIASTKI jak to dziś określił doktor ;-) w czwartek idę na to lepsze usg i zobaczymy czy tam doktor wypatrzy tam coś więcej oprócz wielkiego mięśniaka.

Według moich obliczeń i obserwacji owulacja była 29 lub 30 kwietnia. Dziewczyny bardzo dziękuję za wsparcie i dobre słowa dla STAREJ PIERWIASTKI jak to dziś określił doktor ;-) w czwartek idę na to lepsze usg i zobaczymy czy tam doktor wypatrzy tam coś więcej oprócz wielkiego mięśniaka.

No to u mnie tak samo, 29 albo 30:) czyli dziś równe 5 tygodni, to naprawdę jeszcze bardzo wcześnie, niczym się nie martw:)

Dziewczyny macie juz jakieś dzieci czy to wasze pierwsze ciąże? Ja to dziś schizuje, ze nie mam bladego pojecia o dzieciach, jeszcze poród zima, co ja poczne, co poczne :D

Hej wszystkim:)dzis taki młyn w pracy że nie miałam czasu pisać:)Ja bym chciała pracować jak najdłużej,bo bardzo lubie to co robie i sprawia mi to dużo satysfakcji:)nie wyobrażam sobie siedzieć cały czas w domu,ale.mysle ze.teraz.juz nie.odemnie to zależy tylko od rozwoju tej małej istotki we mnie,licze na szczęście i że da mi popracować do końca :)wlasnie wysłałam mojego M (od.imienia nie od stanu cywilnego;))po obiad...nie mam.siły nic zrobić-po powrocie z pracy zdobyłam sie tylko na zwiniecie sie w precel na kanapie;)ogolnie czuje sie dobrze-nic nie.boli, prawie nie mdli...tylko to uczucie znuzenia:)

Dziewczyny macie juz jakieś dzieci czy to wasze pierwsze ciąże? Ja to dziś schizuje, ze nie mam bladego pojecia o dzieciach, jeszcze poród zima, co ja poczne, co poczne :D
Nie martw sie ...dla mnie to tez zupelna nowosc...wczesniej dzieci mnie zbyt nie interesowaly.....to bedzie nasze pierwsze:)ale mimo to ciesze sie na to.dziecko jak.wariatka:)

Nie martw sie ...dla mnie to tez zupelna nowosc...wczesniej dzieci mnie zbyt nie interesowaly.....to bedzie nasze pierwsze:)ale mimo to ciesze sie na to.dziecko jak.wariatka:)

Cieszyć to i ja sie cieszę :D tylko po prostu jestem tez troche przerażona :D ostatnio bylam u kyzynki, ktora ma 7miesieczne dziecko i nijak nie mogłam sie przemoc, zeby je wziąć na rece, bo sie balam, ze uszkodze :D mam nadzieje, ze się instynkt wlaczy w odpowiednim czasie :)

reklama
Do góry