madzialeenka84
Fanka BB :)
Glowa do goryJuz jestes na takim etapie, ze prawdopodobienstwo poronienia znacznie spada. Dzidziol z kazdym dniem jest coraz silniejszy [emoji123] [emoji123]
staram się tak myśleć dziękuję za wsparcie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Glowa do goryJuz jestes na takim etapie, ze prawdopodobienstwo poronienia znacznie spada. Dzidziol z kazdym dniem jest coraz silniejszy [emoji123] [emoji123]
Tak mam dwoje i chyba jestem z tego samego rocznika co ty [emoji6]Ja też mam na przedniej scianie a masz już dzieci ??
Ja też czasem mam dni że boje się jak pieron, ale ruchy coraz bardziej czuje ale jedna dolegliwość się kończy druga nadchodzi. I tak w koło[emoji6]teraz mam stresa przed połówkowymi..
Teoretycznie lekarze mówią, że ok. 20 tygodnia, ale często się zdarza że już wcześniej, to chyba zależy też od wagi a raczej budowy ciała. Ja właśnie dziś chyba poczułam pierwszy raz, 16t4d, ale to moja druga ciąża. W pierwszej też jakoś w okolicach 16 tygodnia z tego co pamiętam.a od kiedy można już czuć ruchy przy pierwszej ciąży? ?
Tak 84, ja w poprzednich ciążach czułam szybciej ..tak na przekór .ja jeszcze nie mam i chyba dlatego jeszcze nie czuje ... rocznik 84 ??![]()
Tak 84, ja w poprzednich ciążach czułam szybciej ..tak na przekór .
Bo masz łożysko na przedniej ścianie..ja teraz zupełnie czuję inaczej niż w poprzednich ciążach , bardzo słabo ..kurcze a ja jeszcze nie czuje![]()